Κοπή της βασιλόπιτας του δήμου Νισυρίων

Κοπή της βασιλόπιτας του δήμου Νισυρίων

Κοπή της βασιλόπιτας του δήμου Νισυρίων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 226 ΦΟΡΕΣ

Ο Δήμος Νισυρίων μετά την υποδοχή του νέου έτους 2017 το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου στο Ζωσιμοπούλειο θέατρο με παρουσία εκατοντάδων πολιτών της Νισύρου, με μουσική, φαγητό και βεγγαλικά, συνέχισε τις εορταστικές εκδηλώσεις με την κοπή της βασιλόπιτας που έγινε την Τρίτη 9 Ιανουαρίου, στο γραφείο του Δημάρχου.

Την πίτα (μία για κάθε παρευρισκόμενο) ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη πατέρα Στέφανο.

Παρόντες ήταν το προσωπικό του Δήμου μας, ο Δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος, μέλη του ΔΣ. Μετά τον αγιασμό ο Δήμαρχος έκανε αναφορά στο δημιουργικό για τον δήμο μας έτος το 2017 και ευχήθηκε όπως το 2018 ευοδωθούν τα όνειρα δεκάδων ετών για μια άλλη ανάπτυξη της Νισύρου. Ο Δήμαρχος έκανε αναφορά στη καθοριστική συμβολή που έχουν οι υπάλληλοι του Δήμου στην πρόοδο και την ανάπτυξη του νησιού μας. Το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε η κοπή της βασιλόπιτας στους οικισμούς Εμπορειού, Νικειών και Πάλων παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κώου Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ και του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη πατέρα Στέφανου .

Διαβάστε ακόμη

Νικητιάδης για την υπόθεση αρχαιοφύλακα Νισύρου: «Να μην μείνει κλειστό το μουσείο» – Μενδώνη: «Έχουν ήδη δοθεί οι εντολές»

Νίσυρος: Νέες καταγγελίες για τη δράση του αρχαιοφύλακα

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"

Επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας στη Νίσυρο για τον εορτασμό της 76ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα

Δήμος Νισύρου: Η 8η του Μάρτη είναι ημέρα ορόσημο για τους αγώνες των γυναικών σε όλο τον κόσμο