Ρόδος: Πολλά χρειάζεται και κάτι χρωστάει

Με χαλάρωμα στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου θα ολοκληρώσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου την προετοιμασία τους για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας με τον Ασπρόπυργο.

 Το να υπογραμμιστεί πως η νίκη ισοδυναμεί για τα «ελάφια» με μονόδρομο είναι εκ των ουκ άνευ. Η διαφορά των οκτώ βαθμών που τα χωρίζει από την κορυφή της βαθμολογίας δεν είναι απαγορευτική για να κάνουν όνειρα ανατροπής έχοντας μπροστά τους έναν- έστω και «κουτσουρεμένο»- δεύτερο γύρο, ταυτόχρονα όμως δεν είναι μεγάλη η απόσταση από τη διακεκαυμένη ζώνη, συνεπώς το «τρίποντο» το χρειάζονται όχι μόνο για να κρατήσουν την ελπίδα ζωντανή, αλλά και για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες.

Πέραν αυτού, η Ρόδος έχει να κλείσει με τον Ασπρόπυργο τον «λογαριασμό» της ήττας της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Τίμος Λουτριώτης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Λέκκα και Αποστόλου, οι οποίοι κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ιάλυσο, καθώς και του Φάμπιο Ταβάρες, που θα έχει το δικαίωμα να παίξει από το ματς με τους «τοξοβόλους» και μετά. Στον αντίποδα, στη δεκαοκτάδα θα βρίσκονται κανονικά οι νεοαποκτηθέντες Γιώργος Μυλωνάς και Σωτήρης Τάχος.    

Παρατηρητής του αυριανού παιχνιδιού ορίστηκε ο Γιώργος Παυλίδης και υπεύθυνος οικονομικής επιστασίας ο Δήμος Λουιζίδης.