Σε αναζήτηση λύσεων στην άμυνα του Ιάλυσου

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια δίνει αύριο στο γήπεδο του ο Ιάλυσος, η έκβαση του οποίου φυσικά θα καθορίσει και την περαιτέρω πορεία του στο πρωτάθλημα.

Οι «ερυθροκίτρινοι» του Θανάση Τερζή, υποδέχονται στο «Οικονομίδειο» στις 15.00 το δυνατό Κερατσίνι κι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι μόνο η νίκη.

Ο Ιάλυσος βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό το απέδειξε και στο παιχνίδι του Κιάτου, νικώντας τον τοπικό Πέλοπα με 1-0.

Ο Θανάσης Τερζής και οι συνεργάτες του είχαν και χθες προπόνηση και μάλιστα σε εντατικούς ρυθμούς. Βέβαια το βάρος έπεσε στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο αυριανό ματς.

Απόντες θα είναι από το ματς αυτό οι Δημήτρης Σταυλάς και  Κώστας Τσούπρος λόγω των τεσσάρων κίτρινων καρτών που έχουν δεχθεί. Ουσιαστικά στην άμυνα αναζητεί τις λύσεις ο κόουτς της ομάδας.  

Αντίθετα στη θέση του θα βρεθεί και πάλι ο Σάββας Παφιάκης, ο οποίος έχει εκτίσει την ποινή του. Η προετοιμασία για το ματς με το Κερατσίνι θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί με την τελευταία προπόνηση.  

ΟΧΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟΝ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Στο μεταξύ μία από τις κινήσεις της Διοίκησης στο μεταγραφικό κομμάτι, δεν ευδοκίμησε. Ενώ η Διοίκηση Χατζηνικήτα τα είχε βρει σε όλα με τον Παντελή Αθανασίου προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα, στην τελευταία συνεδρίαση του το ΔΣ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στον οποίο αγωνίζεται ο παίκτης, απάντησε αρνητικά στο αίτημα του να λύσουν τη συνεργασία τους για προσωπικούς  και οικογενειακούς λόγους, τους οποίους επικαλέσθηκε. Έτσι η περίπτωση Αθανασίου δεν έχει αίσιο τέλος για τον Ιάλυσο, ο οποίος από χθες αντιμετωπίζει ένα ακόμα πρόβλημα.

Ο 23χρονος αμυντικός μέσος Χριστιάν Χριστόφ ζήτησε από τη Διοίκηση να λύσει την συνεργασία του, γιατί όπως ο ίδιος υποστηρίζει δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του. Το ΔΣ του Ιάλυσου πάντως δεν είχε δώσει μέχρι χθες απάντηση στην επιθυμία του παίκτη.