Έλυσαν τις οικονομικές διαφορές με μπουνιές

Με … μπουνιές έλυσαν τις οικονομικές διαφορές που είχαν με 54χρονο, ο 44χρονος εργοδότης του και ένας 34χρονος συνάδελφος του, οι οποίοι φεύγοντας από το σπίτι του, αφαίρεσαν και διάφορα έγγραφα!

Το περιστατικό είχε συμβεί τον Γενάρη του 2014 και την προσεχή Άνοιξη οι δύο άνδρες θα βρεθούν στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου κατηγορούμενοι για ληστεία από κοινού, επικίνδυνη σωματική βλάβη και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 44χρονος είχε επιχείρηση με χωματουργικές εργασίες και σε αυτήν απασχολούνταν ο 34χρονος αλλά είχε εργαστεί και ο 54χρονος.

Μάλιστα ο τελευταίος φέρεται να έχει να λαμβάνει από το αφεντικό του, το ποσό των 3.800 ευρώ ως αμοιβή για την εργασία που του έχει προσφέρει. Καθώς δεν του καταβάλλονταν τα χρήματα ο 54χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, κατήγγειλε τον 44χρονο στην επιθεώρηση εργασίας πριν από μερικές ημέρες.

Στις 29 Ιανουαρίου 2014 το βράδυ δέκα λεπτά μετά τις 8, ο εργοδότης μαζί με τον 34χρονο επισκέφθηκαν σπίτι του τον 54χρονο, όπου σύμφωνα με την καταγγελία, με την βία αφού τον χτύπησαν του αφαίρεσαν ένα φάκελο που περιείχε έγγραφα και ένσημα του ΙΚΑ.

Ο 54χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και αφού προσήχθησαν, συνοδευόμενοι από το δικηγόρο τους κ. Στέλιο Αλεξανδρή ενώπιον του Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία από κοινού, επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Τόσο ο 44χρονος όσο και ο 34χρονος από τη πρώτη στιγμή αρνούνται τα όσα τους καταλογίζονται, παραδέχονται ότι επισκέφθηκαν στο σπίτι του τον 54χρονο προκειμένου όπως είπαν να τα βρουν. Όμως εκείνος ήταν μεθυσμένος τους εξύβρισε και αναγκάστηκαν να φύγουν. Μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια Ρόδου και οι δύο άνδρες είχαν αφεθεί ελεύθεροι χωρίς όρους.