Ροδίων Άθλησις: Με ψυχή και πάθος για τη νίκη

Ημέρα των «Ροδίων» η σημερινή. Τα παιδιά του Νίκου Τρατσέλα υποδέχονται στις 15.20 στις εγκαταστάσεις του ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ την ομάδα της Αργυρούπολης, που είναι από τις δυνατές ομάδες του Υποομίλου. Ο σημερινός αντίπαλος του «Ροδίων», βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και σε 7 αγώνες έχει να επιδείξει 4 νίκες και 3 ήττες. Οπωσδήποτε λοιπόν χρειάζεται προσοχή από την ομάδα του Νίκου Τρατσέλα, που σαφέστατα για να παραμείνει στο παιχνίδι της διεκδίκησης μιας θέσης προνομιούχου που οδηγεί στα μπαράζ, θα πρέπει να κερδίσει και σήμερα όσο δύσκολος κι αν είναι ο αντίπαλος.

Ο κόουτς της ομάδας ολοκλήρωσε  την προετοιμασία των παικτών του, αλλά θα έχει και πάλι απουσίες στο εν λόγω παιχνίδι.

-Απών θα είναι ο Χατζηγεωργίου αλλά και οι Γιώτης, Γεράκης, που δεν προπονούνται τον τελευταίο καιρό για δικούς τους λόγους.

Όπως όλα όμως δείχνουν θα έχει στη διάθεσή του τον Πέτρο Κάλα ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Οι παίκτες του «Ροδίων» είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν στο παρκέ εκτός από τις ικανότητες τους που είναι πολλές, την ψυχή και το πάθος που χρειάζεται για να φτάσουν στη νίκη.

«Ετοιμοπόλεμοι» για το σημερινό παιχνίδι είναι οι: Μακρής Ν., Μαυράκης Κ., Κάλας Π., Προδρομίδης Β., Κοκολάκης Ε., Μοσχούς Χ., Γκένοφ Ντ., Αρβανίτης Ν., Παππάς Α., Ποτολίδης Π.

Οι παίκτες της ομάδας της πόλης μας περιμένουν σήμερα και την παρουσία του έβδομου… παίκτη στο κλειστό. Η υποστήριξη της εξέδρας πρέπει να είναι τέτοια που να ωθεί την ομάδα σε όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση στο παρκέ.