Ιάλυσος: Προέχει η νίκη με το Κερατσίνι

Σημαντική είναι η σημερινή 12η αγωνιστική για την ομάδα του Ιάλυσου. Οι «ερυθροκίτρινοι» θέλοντας να μείνουν στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου μέχρι τέλους του πρωταθλήματος, θέλουν σήμερα μόνο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, περιμένοντας παράλληλα και την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, από την οποία μπορούν να αποκομίσουν ακόμα δυο, για να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στην κορυφή.

Υποδέχονται στις 15.00 το δυνατό Κερατσίνι, όντας προετοιμασμένοι καλά από τον Θανάση Τερζή και τους συνεργάτες του για το τι θα συναντήσουν και αποφασισμένοι για το τι θα πράξουν στον αγωνιστικό χώρο του «Οικονομίδειου».
Χρειάζεται ασφαλώς σοβαρότητα πάνω απ’ όλα, αγωνιστική πειθαρχία απ’ όλους και κατ’ επέκταση, συγκέντρωση σε αυτό που καλούνται να κατακτήσουν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο κόουτς του Ιάλυσου γύμνασε και χθες το πρωί τους παίκτες του για τελευταία φορά και δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Δημήτρη Σταυλά και Κώστα Τσούπρο οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών.

Αντιθέτως ο Σάββας Παφιάκης είναι ο παίκτης που επανέρχεται, έχοντας εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής που είχε.

Ο κ. Τερζής δεν έχει ανακοινώσει δεκαοκτάδα. Κάλεσε όλους τους παίκτες να είναι στο γήπεδο σήμερα το μεσημέρι. Στη διάθεσή του θα είναι όπως όλα δείχνουν, οι Ανδρούτσος, Χειμωνέττος, Παφιάκης, Αρχοντούλης, Νικήτας, Δήμας, Κόλα, Ρεκλείτης,

Δελαπόρτας, Βλάχος, Φαβάλι, Μπεγκλετζής, Σπάρταλης, Αρέτογλου, Καραμανώλης και Μαντικός.
Η Διοίκηση του Ιάλυσου πέραν των άλλων, καλεί και σήμερα το απόγευμα στο «Οικονομίδειο» όλους τους φίλους της ομάδας και του ποδοσφαίρου γενικότερα, απ’ όλο το νησί μας, για να στηριχθεί η προσπάθεια για να φτάσει η ομάδα σε μια ακόμα νίκη.

Στα σημερινά παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής όπως ορίζει το πρόγραμμα θα παίξουν   
Ζευγολατιό-Εθνικός Π.
Λουτράκι-Πέλοπας Κιάτου
Ρόδος-Ασπρόπυργος
Ιάλυσος-Κερατσίνι
Ρεπό έχει  ο Διαγόρας.

Δελαπόρτας και Ρεκλείτης είναι «ετοιμοπόλεμοι» για το σημερινό παιχνίδι	 (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Δελαπόρτας και Ρεκλείτης είναι «ετοιμοπόλεμοι» για το σημερινό παιχνίδι (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)