Εορτάζει την Πέμπτη  ο μητροπολίτης Ρόδου

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία εορτάζει την μνήμη των Αγίων Αθανασίου και  Κυρίλλου Πατριαρχών Αλεξανδρείας, εορτάζουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος.
 
Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου και ώρα 5:30 το απόγευμα, θα τελεσθεί ο Εσπερινός της εορτής στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου πόλεως Ρόδου.
 
Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου και ώρα 7:00 το πρωί, ο Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου πόλεως Ρόδου, κατά την οποία, σεπτή εντολή της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει την χειροθεσία σε Άρχοντα Ρεφερενδάριο του Πανσέπτου Οικουμενικού Θρόνου του κ. Αντωνίου Καμπουράκη, Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.
 
Ο Σεβασμιώτατος και ο Θεοφιλέστατος θα δεχθούν ευχές μετά την θεία Λειτουργία και μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου και από τις 17.00-21.00 το βράδυ, στη Μητροπολιτική κατοικία.