Δύο συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου

Στις αρχές Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, η πρώτη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου νοτίου Αιγαίου για τη νέα χρονιά και μάλιστα θα συνδυαστεί με την ειδική συνεδρίαση του σώματος που θα περιλαμβάνει την παρουσίαση του απολογισμού των πεπραγμένων της περιφερειακής αρχής, για τη χρονιά που πέρασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο συνεδριάσεις θα πραγματοποιηθούν εκτός απροόπτου, είτε τη Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, είτε την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 του μήνα αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι ο περσινός απολογισμός των πεπραγμένων και η πρώτη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου για τη νέα χρονιά είχαν πραγματοποιηθεί και πάλι στις αρχές Φεβρουαρίου και σχεδόν τις ίδιες ημερομηνίες , αλλά στη Σύρο. Όπως είχε δηλώσει παλαιότερα ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος ο απολογισμός της περιφερειακής αρχής θα γίνεται εναλλάξ στη Ρόδο και στη Σύρο και είναι εκ του νόμου υποχρεωτικός. Σύμφωνα με το νόμο θα πρέπει να πραγματοποιείται μέσα στο πρώτο δίμηνο της επόμενης χρονιάς σε δημόσια ανοιχτή συνεδρίαση του σώματος.