Οι νέοι υποψήφιοι της Ν.Δ. στα Δωδεκάνησα

Οι νέοι υποψήφιοι της Ν.Δ. στα Δωδεκάνησα

Οι νέοι υποψήφιοι της Ν.Δ. στα Δωδεκάνησα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3719 ΦΟΡΕΣ

Προκρίθηκαν με το Μητρώο Νέων Πολιτικών Στελεχών

Στέφανος Δράκος, Ελένη Μαυρόγαλου και Αντώνης Ασπράς, φέρονται να είναι τα τρία (3) νέα πρόσωπα της Δωδεκανήσου, τα οποία έχουν ήδη προκριθεί για να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Κατά τα όσα περιγράφονται στο Σαββατιάτικο φύλλο της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» (13 Ιανουαρίου 2018), εξήντα πέντε (65) νέα πρόσωπα έχουν προκριθεί ως υποψήφιοι σε όλη την Ελλάδα, αφού διακρίθηκαν στο Μητρώο Νέων Πολιτικών Στελεχών της Ν.Δ.

Στο δημοσίευμα, που φέρει σχεδιάγραμμα με τίτλο «Οι νέοι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρεται πως «πρόκειται για ανθρώπους της αγοράς και επιτυχημένους εκπροσώπους κάθε επαγγελματικού κλάδου», ενώ τονίζεται:
«Αντίστοιχα, στο ψηφοδέλτιο της Δωδεκανήσου εξετάζεται να ενταχθούν ο Αντώνης Ασπράς, σύμβουλος επιχειρήσεων με ειδίκευση στη στρατηγική και την αναδιοργάνωση εταιριών, κυρίως του χρηματοπιστωτικού τομέα, η 33χρονη δικηγόρος Ελένη Μαυρόγαλου και ο διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Στέφανος Δράκος».

Σε δήλωσή του ο Στ. Δράκος αναφέρει τα εξής:
“Να σε επιλέγουν γι’ αυτό που είσαι και για όλα όσα έχεις επιτύχει, να σε διακρίνουν και να σε προκρίνουν γι’ αυτά, να σε θεωρούν τμήμα μιας αξιοκρατικής πολιτικής ανανέωσης που βασίζεται σε όλα όσα σχεδιάζονται για ένα δημιουργικό και ουσιαστικό αύριο, αυτό δεν αποτελεί απλά μία τιμή.
Προκαλεί ιερό καθήκον, να φανείς αντάξιος, συνεπής.
Ευχαριστώ και συνεχίζω.
Συνεχίζω, συνεχίζουμε με πράξεις και με τελικό κριτή τον πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη”.

H EΛ. ΜΑΥΡΟΓΑΛΟΥ
Η κ. Μαυρόγαλου, σχολιάζοντας το δημοσίευμα τόνισε:
“Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή, αλλά ακόμη μεγαλύτερη η ευθύνη του να συμμετέχω στην προσπάθεια της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη στην αλλαγή σελίδας που απαιτεί επιτακτικά η τρέχουσα δυσμενής κατάσταση στη χώρα μας.
Με όλες μας τις δυνάμεις οφείλουμε να σταθούμε άξιοι συνοδοιπόροι στην επιδίωξη αυτή γιατί η χώρα μας, τα νησιά μας, οι συμπολίτες μας και τα παιδιά μας αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα!”

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»