Απόλλων Καλυθιών: Τέσσερις εκτός λίστας επιβατών…

Δύσκολη αποστολή για τον Απόλλωνα Καλυθιών αύριο στη συνάντηση με τον ΔΙ.Α στην Αντιμάχεια, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής ως αναβληθείσας πριν δέκα μέρες για συγκοινωνιακούς λόγους.

Η αναμέτρηση αρχικώς είχε οριστεί την Πέμπτη αλλά μετά από αίτημα των φιλοξενούμενων και τη συναίνεση των Κώων θα διεξαχθεί μια μέρα πριν. Μάλιστα η ομάδα από τις Καλυθιές θα ταξιδέψει σήμερα για την Κω όπου θα κάνει και μια διανυκτέρευση προκειμένου να μην υποστεί ταλαιπωρία, δεδομένης και της βαθμολογικής σημασίας της αναμέτρησης.

Με νίκη ο Απόλλων έχει τη μοναδική ευκαιρία να ξεφύγει τρεις βαθμούς από τον Άρη και να πλησιάσει στον έναν τον πρωτοπόρο Φοίβο, αλλά η αποστολή του μόνο εύκολη δεν είναι λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου.

Ο τραυματίας εδώ και καιρό Μιχάλης Φυλακούρης όπως επίσης ο Τίμος Σαββούλης με τον Γιώργο Καλτσή που βρίσκονται εκτός Ρόδου και δεν συμμετείχαν στις πρόσφατες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Απόλλωνα, αποτελούν σημαντικές απουσίες για τον τεχνικό Χρυσόστομο Χάσταλη, ενώ δεν θα ταξιδέψει ο στρατευμένος Ιωακείμ Καλαϊτζίδης.