Κέρδισε το δικαίωμα στο όνειρο η Ρόδος

Το δικαίωμά της στην ελπίδα ξανακέρδισε η Ρόδος στο προχθεσινό παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με τον Ασπρόπυργο. 

 Το τελικό 3-0, το οποίο συνιστά το ευρύτερο σκορ νίκης από το καλοκαίρι του 2016, οπότε και τα «ελάφια» επέστρεψαν στις εθνικές κατηγορίες, δεν θα είχε αξία μεγαλύτερη  των τριών βαθμών, αν δεν συνοδευόταν από μία εμφάνιση που να πρόδιδε με τρόπο ξεκάθαρο την ύπαρξη μεγαλύτερων δυνατοτήτων, τέτοιων που να επιτρέπουν στην ομάδα να διεκδικήσει την ανατροπή των δεδομένων στη βαθμολογία.

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο κέρδος που κρατάνε οι άνθρωποι της Ρόδου από τον αγώνα της Κυριακής, με τον προπονητή Τίμο Καβακά να μένει ικανοποιημένος από τα όσα είδε, να τονίζει πως ουδείς μπορεί να στερήσει από την ομάδα του το δικαίωμα να ονειρεύεται από την απόσταση των έξι βαθμών από την κορυφή, να υπογραμμίζει όμως ταυτόχρονα πως χρειάζεται δουλειά και υπομονή.

Ο στόχος προφανώς και παραμένει ο πρωταθλητισμός, όμως όπως λένε στη Ρόδο, ακόμα κι αν η ομάδα δεν τα καταφέρει, το τέλος της φετινής σεζόν οφείλει να τη βρει με στέρεες βάσεις και έτοιμη για την επόμενη. 

Από χθες, τα «ελάφια» σκέφτονται το ντέρμπι με τον Ιάλυσο, το οποίο τους δίνει τη μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσουν πραγματική δυναμική επιστροφής.

Η προετοιμασία ξεκίνησε χθες και αν η εβδομάδα κυλήσει χωρίς απρόοπτα, η Ρόδος θα παραταχθεί πλήρης και ενισχυμένη, καθώς το παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο δεν άφησε πίσω του προβλήματα, οι Λέκκας και Αποστόλου επανέρχονται από τραυματισμό, ενώ δικαίωμα συμμετοχής αποκτά ο Φάμπιο Ταβάρες. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες το ντέρμπι Ρόδος-Ιάλυσος να διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων, καθώς ο ορισμός του οδεύει προς τις 5 το απόγευμα της Κυριακής.