Ο καλύτερος φετινός Ιάλυσος στο α’ μέρος

Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα την κατάλληλη στιγμή πήρε ο Ιάλυσος. Έχοντας σκόρερ τον Βλάχο και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, κέρδισε το Κερατσίνι με 1-0, σε ένα ματς δυο όψεων.

Στο α΄ μέρος ήταν ίσως ο καλύτερος  φετινός Ιάλυσος από πλευράς απόδοσης, έχοντας «αποκαλυπτικούς» τον νεοαποκτηθέντα Κόλα που αγωνίσθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και τον Νικήτα στη θέση του στόπερ που πήρε από νωρίς…τον αέρα του Μπερνιδάκη. 

Στην επανάληψη όμως ο ρυθμός της ομάδας έπεσε και το Κερατσίνι βρήκε την ευκαιρία να βγει στην επίθεση και να πιέσει την περιοχή του Ιάλυσου, αλλά η άμυνα του στάθηκε πολύ καλά.

Παράλληλα οι κενοί χώροι που άφηναν οι φιλοξενούμενοι, έγιναν εύκολη λεία για τους παίκτες του Ιάλυσου, που σταμάτησαν δυο φορές στα δοκάρια του Γκιώρα, για να μείνει κατ αυτό τον τρόπο το 1-0.  Από χθες πλέον ο Θανάσης Τερζής και οι συνεργάτες του, ξεκίνησαν μαζί με τους παίκτες τους να προετοιμάζονται κατά τον καλύτερο τρόπο, για το τοπικό ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας με τη Ρόδο.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ 
Ωστόσο ο κόουτς του Ιάλυσου με δεδομένες τις τιμωρίες Σταυλά και Τσούπρου, δεν είχε επιλογές στον πάγκο, αλλά δεν δίστασε όταν εκείνος έκρινε να ρίξει στα βαθειά, παιδιά όπως ο Αρέτογλου κι ο Καραμανώλης. 

Στην συνέντευξη Τύπου λίγο μετά τη λήξη ο κ. Τερζής αποκάλυψε πώς θα υπάρξουν προσθήκες στο ρόστερ και μάλιστα με παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε περισσότερες από μία θέσεις. 
«Θα ζητήσουμε να πάρουμε κι άλλους παίκτες, γιατί όπως είδατε ήμασταν δεκαεπτά στον πάγκο, ένας έμπειρος και οι υπόλοιποι νέοι νεαρής ηλικίας» 

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ 
Στο μεταξύ από τον Ιάλυσο ζητήθηκαν για μια ακόμα φορά υπομνήματα για την περίπτωση της έφεσης,  με την οποία προσβάλλεται το κύρος της απόφασης της επιτροπής ενστάσεων  για τον αγώνα με τον Ασπρόπυργο. Τα υπομνήματα στάλθηκαν χθες, ενώ την υπόθεση στην ενστάσεων χειρίζεται ο Λάκης Σημαιοφορίδης. Η απόφαση για την έφεση αναμένεται μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.