Οι... κρυμμένοι φίλαθλοι και ο άνθρωπος που ήρθε από τις φυλακές Κορυδαλλού στη Ρόδο!

Στην εξέδρα με τους Scorpions

Ο πρόεδρος του Ιάλυσου δεν χάνει την ευκαιρία να δει αγώνα της ομάδας του από την πλευρά που βρίσκονται οι Scorpions.

Εκεί πήγε και την Κυριακή και πανηγύρισε με τους οργανωμένους τη νίκη της ομάδας του και το γκολ του Βλάχου, έχοντας δίπλα του, τον φροντιστή των μεγάλων κατηγοριών Παύλο Κουλούμπρη. (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

 Από τις φυλακές... Κορυδαλλού στη Ρόδο

Από τους διαδρόμους των φυλακών Κορυδαλλού… στο ποδόσφαιρο. Θερμός υποστηρικτής και παράγοντας του Κερατσινίου, ο Αντώνης Αραβαντινός. Έφυγε πικραμένος από το «Οικονομίδειο» μετά την ήττα από τον Ιάλυσο (1-0) (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)


 Όμορφες παρουσίες στις εξέδρες

Δεν έλειψαν οι όμορφες παρουσίες από την εξέδρα του Δημ. Σταδίου Ρόδου. Πάντως οι κοπελιές έφυγαν στο τέλος ευχαριστημένες, βλέποντας το 3-0 της Ρόδου επί του Ασπρόπυργου. (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
 Χορευτικό υπό βροχή

Σ’ ένα υπέροχο …χορευτικό υπό βροχή το Σάββατο στο Παραδείσι, ο Στέργος Γαϊτάνος από τον Κλεόβουλο με τη βοήθεια του αντιπάλου του στον Κλεάνθη, Κώστα Πελέκη. (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

 Οι... κρυμμένοι φίλαθλοι

Πολλά κάνει ο άνθρωπος για ν’ αποφύγει το… μπουγέλο, και οι φίλαθλοι στο ενωσιακό γήπεδο του Κορακόνερου το απέδειξαν στον αγώνα της Κατταβιάς με τον ΑΕΡΑ όπου μπήκαν κάτω από την κερκίδα για να προστατευτούν από τη βροχή. (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

 Κοντά στον Μιχάλη η οικογένεια Αυγενικού

Είναι πάντα στο γήπεδο για να δει την προσπάθεια του Μιχάλη η οικογένεια Αυγενικού. Και πρέπει να το χαίρονται όλοι γιατί είναι από τους παίκτες που διακρίνονται ιδιαίτερα. (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

 Είδαν δίπλα - δίπλα το ματς

Δίπλα δίπλα είδαν την Κυριακή το ματς της Ρόδου με τον Ασπρόπυργο ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ, Παναγιώτης Διακοφώτης με τον πρόεδρο της Ρόδου, Αυγουστίνο Γιακάι. Στο τέλος έφυγαν ικανοποιημένοι και οι δυο. (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)