Απέκτησε «αέρα» και «τίτλο» ο Φοίβος

Ο Φοίβος ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 15ης αγωνιστικής, ο οποίος ανακηρύχθηκε πρωταθλητής χειμώνα με το πέσιμο της αυλαίας του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Νίκησε εύκολα στην Κρεμαστή τον ουραγό Νικαγόρα με 3-0 και εκμεταλλευόμενος το εντός έδρας στραβοπάτημα (1-1) του Άρη με αντίπαλο τον Αστέρα Παστίδας, ξέφυγε τέσσερους βαθμούς από τους διώκτες του.

Ο Απόλλων Κ. νίκησε δύσκολα 2-0 τον Ηρακλή Μαριτσών και ισοβαθμεί με τον Άρη στη 2η θέση, όμως έχει έναν αγώνα λιγότερο, το ν οποίο δίνει αύρι στην Κω με αντίπαλο τον ΔΙ.ΑΣ.

Ο ΑΕΡΑ επέστρεψε στις νίκες και στο «κυνήγι» της κορυφής, επικρατώντας εκτός της Κατταβιάς με 1-0, ενώ ο Κλεάνθης που κι αυτός επέστρεψε στις επιτυχίες, νίκησε δύκολα με 5-4, τον Κλεόβουλο.

Στην Κάρπαθο ο Διγενής δεν κατάφερε να «κλέψει» το τρίποντο, καθώς οι του Ποσειδώνα ισοφάρισαν (2-2) στην εκπνοή, ενώ ο ΔΙ.ΑΣ. διατήρησε τις όποιες ελπίδες του για τον τίτλο, νικώντας εκτός έδρας το Διαγόρα Β. με 3-0.

Τέλος η Δόξα Καρδάμαινας, στο ντέρμπι των ουραγών, επικράτησε της Δόξας Ψίνθου με 1-0 και αύξησε τις πιθανότητες της για παραμονή στην κατηγορία.

Τα αποτελέσματα της 15ης:

Ποσειδών Καρπ. – Διγενής  2-2

Κλεάνθης – Κλεόβουλος  5-4

Απόλλων Κ. – Ηρακλής Μ.  2-0

Κατταβιά – ΑΕΡΑ  0-1

Δόξα Καρδ. – Δόξα Ψ.  1-0

Διαγόρας Β. – ΔΙ.ΑΣ.  0-3

Φοίβος – Νικαγόρας  3-0

Άρης – Αστέρας Π. 1-1


Επόμενη αγωνιστική (16η)

Δόξα Καρδ. – Άρης

Αστέρας Π. – Ποσειδών Καρπ.

Δόξα Ψ. – Κλεάνθης

Διγενής – Απόλλων Κ.

Κλεόβουλος – Κατταβιά

Ηρακλής Μ. – Διαγόρας Β.

ΑΕΡΑ – Φοίβος

Νικαγόρας – ΔΙ.ΑΣ.