Απίστευτη ταλαιπωρία  στ’ Αφάντου

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς παρατηρήθηκε μόλις από την πρώτη ημέρα διακοπής της κυκλοφορίας στο ύψος της νεοαναγειρόμενης γέφυρας Αφάντου, στο ρεύμα προς Λίνδο, έπειτα από την παράκαμψη που δημιουργήθηκε μέσα από τον οικισμό.

Πολλοί από τους οδηγούς δεν γνώριζαν για τις συγκεκριμένες αλλαγές με αποτέλεσμα να προχωρούν κανονικά και να εγκλωβίζονται Ι.Χ. και φορτηγά στο δρόμο πριν από το συγκεκριμένο σημείο.

Μάλιστα ακόμη και εκείνοι που γνώριζαν έγκαιρα για τις ρυθμίσεις και επέλεξαν κανονικά την είσοδο για Αφάντου, δεν απέφυγαν την ταλαιπωρία, παρά την ανακοίνωση για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σύμφωνα με την οποία ο δρόμος που περνάει μπροστά από την αστυνομία μονοδρομείται προσωρινά.

Μόνο αυτό δεν συνέβη τελικά, με συνέπεια η συγκεκριμένη οδική αρτηρία που είναι ούτως ή άλλως στενή, να δέχεται αυτοκίνητα και από τις δύο κατευθύνσεις, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι αντίθετα στο μονόδρομο επιχείρησε να εισέλθει ακόμη και λεωφορείο, με αποτέλεσμα να φρακάρει και να ακολουθήσει μποτιλιάρισμα για πάνω από ένα τέταρτο!

Με λίγα λόγια ελληνικές δουλειές…

Μπ.Μ.