Έντονη αντίδραση συμπολίτη μας για την  κατάσταση στο νοσοκομείο της Ρόδου

Απαράδεκτη αλλά και προσβλητική χαρακτηρίζει την κατάσταση που αντιμετώπισε πρόσφατα στο νοσοκομείο της Ρόδου συμπολίτης μας, η σύζυγος του οποίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι πριν από μερικές  μέρες.

Στον θάλαμο της μαιευτικής κλινικής, όπως σημείωσε (τα στοιχεία του στην διάθεση κάθε αρμόδιου) δεν υπήρχε ζεστό νερό(!) για να μπορέσει να πλυθεί η λεχώνα, ενώ για το νερό των παιδιών  χρησιμοποιούνται βραστήρες(!) για να μπορέσουν να τα πλύνουν και να τα καθαρίσουν! 

Για σαπούνι, ούτε λόγος...!  Σαν να μην έφθανε αυτό, στους χώρους των μπαλκονιών αλλά και του σαλονιού που υπάρχει, τα αποτσίγαρα έπεφταν... βροχή στο πάτωμα!  Στην πρώτη περίπτωση βέβαια, το πρόβλημα είναι χρόνιο, στην δεύτερη –όπως συνηθίζουμε να γράφουμε- είναι θέμα παιδείας του καθενός μας.

Από την αρχή του χρόνου, αξίζει να σημειώσουμε ότι το Νοσοκομείο της Ρόδου είναι χωρίς φύλαξη, καθώς προφανώς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η σχετική διαδικασία ανάθεσης σε κάποια εταιρία.  

Πόσο δύσκολο είναι πια, να λειτουργήσουν όλα έτσι όπως πρέπει και να μην υπάρχουν ούτε γκρίνιες, ούτε διαμαρτυρίες, ούτε και κίνδυνοι για τους νοσηλευόμενους αλλά και το προσωπικό που υπηρετεί εκεί σε όλες τις βαθμίδες και δίνει καθημερινή μάχη για να είναι εντάξει στα καθήκοντά του;

Μιχ.Μ.