Μεγάλες ουρές αναμονής στους φωτεινούς  σηματοδότες Αφάντου

Δεν είναι μόνο το πρόβλημα με τους οδηγούς που εξακολουθούν να εισέρχονται ανάποδα στο ρεύμα που έχει μονοδρομηθεί εντός του οικισμού Αφάντου, ούτε οι… άπειρες λακκούβες στο δρόμο παράλληλα με τον ποταμό που εκτρέπεται η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Ρόδο, που δημιουργούν τεράστια «εμπόδια» στην ομαλή διέλευση οχημάτων.

Ένα ακόμη σημαντικό ζήτημα που προκαλεί τεράστια ταλαιπωρία στους οδηγούς, είναι οι φωτεινοί σηματοδότες στην έξοδο από Αφάντου προς την εθνική οδό με κατεύθυνση για Λίνδο. 

Πολλοί ήταν οι οδηγοί που επικοινώνησαν χθες με την «Ροδιακή» για να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός πως δεν έχουν ρυθμιστεί αντίστοιχα οι φωτεινοί σηματοδότες, σε έναν δρόμο που θα παραμείνει έτσι, τουλάχιστον για δύο ακόμη μήνες, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος χρόνος αναμονής και μεγάλες ουρές.

Αντίθετα εξακολουθεί να ανάβει πράσινο για δυσανάλογα μεγάλο χρονικό διάστημα για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Λίνδο, αμέσως μετά την υπό κατασκευή γέφυρα, επί της Ρόδου – Λίνδου, το οποίο έχει κλείσει και δεν υπάρχει κυκλοφορία οχημάτων!

Μπ.Μ.