Ρόδος: «Στηρίξτε με θέρμη την προσπάθεια»

Μεγάλη βαθμολογική σημασία έχει για τη Ρόδο το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ιάλυσο στο δημοτικό στάδιο, το οποίο θα ξεκινήσει στις 17.00, για τη 12η αγωνιστική στην Γ’ Εθνική.  

Η διοίκηση των «πρασίνων» μαζί με την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές με ανακοίνωσή τους, προσκαλούν τον κόσμο να ενισχύσει με την παρουσία του την ομάδα να φτάσει στη νίκη και να έχει στη συνέχεια το δικαίωμα να διεκδικήσει τη θέση για την άνοδο.

Η ανακοίνωση:
Κομβικής σημασίας παιχνίδι για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της δίνει την ερχόμενη Κυριακή η Ρόδος, η οποία υποδέχεται στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο τον Ιάλυσο.
Η διοίκηση, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και οι ποδοσφαιριστές καλούν τον κόσμο της ομάδας να θυμηθεί την ιστορία της, να εμπιστευτεί το όραμα και την προοπτική της, να έρθει μαζικά στο γήπεδο και να στηρίξει με θέρμη την προσπάθειά της, έχοντας πάντα κατά νου τις αρχές της καλής φιλοξενίας και του ευ αγωνίζεσθαι.
Επιπλέον, καλούν όλους τους φιλάθλους του νησιού, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, να δώσουν το παρών στο Δημοτικό Στάδιο, προκειμένου να απολαύσουν ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας και της δυναμικής των δύο αντιπάλων.