Διαγόρας: Mπήκε στο πρόγραμμα ο Σερτζίνιο

Ο Διαγόρας αντιμετωπίζει την Κυριακή στον Κορυδαλλό την πρωτοπόρο Προοδευτική κι έχει στόχο την κατάκτηση της νίκης. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, βάζει φωτιά στην κορυφή, καθώς θα μπει για τα καλά στην διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Νίκος Παντέλης και οι συνεργάτες του, είχαν χθες προγραμματισμένη προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο, αλλά οι κακές καιρικές συνθήκες  ανάγκασαν τους «κυανέρυθρους», να μετακομίσουν στο Ενωσιακό γήπεδο για να προπονηθούν. 

Στα θετικά της προπόνησης είναι πάντως το γεγονός, πώς γυμνάσθηκε σε κανονικούς ρυθμούς ο Σερτζίνιο, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον αγώνα της Κυριακής, όπως και ο Μήτκας, του οποίου το δελτίο είναι έτοιμο και μπορεί να αγωνισθεί. 

Για σήμερα έχει προγραμματισθεί προπόνηση στις 2 το απόγευμα στο Δημ. Στάδιο, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Αν δεν είναι καλός ο καιρός, θα πάνε και πάλι στο Ενωσιακό γήπεδο. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 6
Στο μεταξύ αρκετός είναι ο κόσμος που θα ταξιδέψει για να βρεθεί στον Κορυδαλλό και να παρακολουθήσει τον αγώνα της Προοδευτικής με το Διαγόρα. 

Για τον λόγο αυτό η Θύρα 6 εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:  
«Ό σύνδεσμος «θύρα 6» ανακοινώνει για όλους τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στην Αθήνα για τον αγώνα με την Προοδευτική, ο τόπος συνάντησης μας θα είναι μπροστά από το φούρνο του «Βενέτη» δίπλα στο ξενοδοχείο «Claridge» στις 12.30 για να μεταβούμε όλοι μαζί στο γήπεδο μετά από συνεννόηση με τους φίλους της Προοδευτικής...»