Αποφασισμένος για τη νίκη ο Ιάλυσος

Η 13η αγωνιστική προβλέπει ένα σημαντικό ματς για την ομάδα του Ιάλυσου.

Η ομάδα του Θανάση  Τερζή, πάει σήμερα στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας και στις 17.00 υπό το φως των προβολέων, θα αντιμετωπίζει τη γηπεδούχο και πάντα δυνατή Ρόδο. 

Ο Ιάλυσος βρίσκεται πίσω από την κορυφή μόλις τέσσερις βαθμούς και σαφώς τον ενδιαφέρει άμεσα η κατάκτηση της νίκης, προκειμένου να μειώσει κι άλλο την απόσταση από την πρώτη θέση, περιμένοντας την «γκέλα» της Προοδευτικής  στον Κορυδαλλό, καθώς αντιμετωπίζει τον συντοπίτη μας Διαγόρα, αλλά και μέσα στην εβδομάδα την απόφαση της επιτροπής εφέσεων, η οποία ουσιαστικά θα διαμορφώσει το τοπίο της κορυφής. 

Ο Θανάσης Τερζής έβαλε τους παίκτες του από το ξεκίνημα της  εβδομάδας σε συνθήκες ντέρμπι, καθώς  τα ματς των ομάδων του νησιού μας, συγκεντρώνουν πάντα πολλές ιδιαιτερότητες. 

Το ευχάριστο για τον ίδιο, είναι πώς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τραυματισμό ή με τιμωρία κι έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Μάλιστα ολοκληρώνοντας χθες την προετοιμασία των παικτών του, δεν ανακοίνωσε δεκαοκτάδα, αλλά τους κάλεσε όλους στο γήπεδο. 

Εκεί θα ανακοινώσει τους έντεκα αλλά και τους επτά αναπληρωματικούς τους. Στο πλευρό της ομάδας, αναμένεται να βρεθούν πολλοί φίλοι της ομάδας που θα την στηρίξουν σε αυτή της την προσπάθεια.