Α' κατηγορία: Με ξεχωριστό ενδιαφέρον και τα τέσσερα

Συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας με τέσσερις σημαντικές αναμετρήσεις. Η σπουδαιότερη γίνεται στο γήπεδο Κοσκινού, όπου ο Διγενής θα φιλοξενήσει στο τοπικό ντέρμπι τον Απόλλωνα Καλυθιών. Οι γηπεδούχοι, εκτός από το ηγόητρο, θα παίξουν και για τους βαθμούς τις νίκης που τόσο πολύ χρειάζονται ώστε να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.

Από την πλευρά τους οι Καλυθενοί, θέλουν το τρίποντο, προκειμένου να πλησιάσουν την κορυφή, χωρίς βέβαια να αποκλείουν και το κίνητρο της του γοήτρου.
Ματς με τους δύο αντιπάλους να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για τον ίδιο λόγο, γίνεται στα Μαριτσά, καθώς Ηρακλής και Διαγόρας Β. θέλουν να ησυχάσουν όσο πιο γρήγορα μπορούν με την υπόθεση παραμονή.

Στη Λίνδο ο Κλεόβουλος, που αγωνίζεται σ’ όλα του τα παιχνίδια ελεύθερα και χωρίς άγχος, θα υποδεχθεί την Κατταβιά, η οποία μετά τη νίκη της στο εξ αναβολής παιχνίδι με το Νικαγόρα, αναθάρρυνε και θέλει να δώσει συνέχεια για να ξεφύγει τυχόν κινδύνους.
Τέλος στην Κέφαλο, ο ουραγός και αδύναμος Νικαγόρας, θα αναμετρηθεί με το ΔΙ.Α. με τους φιλοξενούμενους να θέλουν τη νίκη για να πλησιάσουν κι άλλο την 1η θέση.

Το σημερινό πρόγραμμα:
Μαριτσά (13.30) Ηρακλής-Διαγόρας Βατίου
Διαιτησία: Κυρίτσης, Γιακουμάκης, Ορφανός
Παρατηρητής: Καρίκης
Παρ. διαιτησίας: Τσαγγάρης

Κοσκινού (14.00) Διγενής-Απόλλων Καλυθιών
Διαιτησία: Γιαννουκάς, Μοσχάτος, Μαυρουδής
Παρατηρητής: Τσουκαλάς
Παρ. διαιτησίας: Λάμπρου

Λίνδος (14.45) Κλεόβουλος-Κατταβιά
Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Λαζός, Σαρρής
Παρατηρητής: Λυτός
Παρ. διαιτησίας: Καλαθενός

Κέφαλος (14.45) Νικαγόρας-ΔΙ.ΑΣ
Διαιτησία: Φραγκιαδάκης, Γεωργιτσόπουλος, Δημόπουλος
Παρατηρητής: Σημαντηράκης
Παρ. διαιτησίας: Αλεξίου