Αναπτυξιακή συνέχεια στην Κάμειρο

Συνεχίζοντας τη σημαντική αναπτυξιακή της προσπάθεια, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου θα διοργανώσει την ερχόμενη Κυριακή 9.30 το πρωί στο στάδιο «Ιωάννης Πρώτος» έναν ακόμα αγώνα του πρωταθλήματος Παμπαίδων-Παγκορασίδων β’ με δικαίωμα συμμετοχής αθλητών-αθλητριών 12-13 ετών. 

Ο αγώνας αυτός διεξάγεται στο πλαίσιο της «Χειμερινής Συνάντησης Κλασικού Αθλητισμού» του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 και αναμένεται να συγκεντρώσει πολλές συμμετοχές. 
Περισσότερα στοιχεία για τους αγώνες: 

Αγωνίσματα:
Κατηγορία: ΠΠΒˊ, Δρόμοι: 60μ.- 600μ. - 8x 50μ,     Άλμα εις ΎψοςVortex– Σφυροβολία (εκπαιδευτική)
Κατηγορία: ΠΚΒˊ, Δρόμοι: 60μ.- 600μ. - 8x50μ, Άλματα:  Άλμα εις Ύψος, Ρίψεις: Vortex–Σφυροβολία (εκπαιδευτική)

Όργανα Ρίψεων:
Κατηγορία    Αγώνισμα    Βάρος Οργάνου

ΠΠΒˊ & ΠΚΒˊ    Σφύρα    2kg
ΠΠΒˊ & ΠΚΒˊ    Σφαίρα    3kg
ΠΠΒˊ & ΠΚΒ    Vortex    200gr

Διαδοχικά Ύψη:
Ύψος ΠΠΒˊ-ΠΚΒˊ: 1.05-1.10-1.15-1.20μ και στη συνέχεια ανά τρία (3) εκατοστά

Προσπάθειες:
Σφύρα-VortexΠΠΒˊ-ΠΚΒˊ: 3 προσπάθειες

Δικαίωμα Συμμετοχής:
Kάθε σωματείο δύναται να μετέχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών στα αντίστοιχα αγωνίσματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα. Κάθε αθλητής-τρια (ΠΠβ'-ΠΚβ') έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ΜΟΝΟ σε ένα αγώνισμα, καθώς και στην ομάδα σκυταλοδρομίας 8x50m του σωματείου του. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή εκτός συναγωνισμού για οποιονδήποτε αθλητή-τρια της κατηγορίας.

Δηλώσεις συμμετοχής:
Τα σωματεία θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής τους η οποία και θα υποβάλλεται  στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, στο technicaldirector.segasdod@gmail.com, έως τέσσερις (4) ημέρες πριν την διεξαγωγή των αγώνων. Στους αγώνες οι συνοδοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα δελτία των αθλητών ιατρικώς θεωρημένα για τους τελευταίους δώδεκα μήνες (12) μήνες, για να τα καταθέσουν στην γραμματεία των αγώνων (αίθουσα κλήσης).Οι συνοδοί προπονητές των συμμετεχόντων σωματείων, θα ενημερωθούν την προηγουμένη ημέρα των αγώνων για τη σειρά ή τον διάδρομο που αγωνίζονται οι αθλητές/τριες που συμμετέχουν καθώς και για το οριστικό ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων.

Χώρος προθέρμανσης
Λόγω έλλειψης χώρου προθερμάνσεως για τους αθλητές των αγώνων, θα χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό, το πέταλο του αγωνιστικού χώρου στην πλευρά του τερματισμού. Οι αθλητές θα εισέρχονταιστον κυρίως αγωνιστικό χώρο, 20 λεπτά νωρίτερα από την αναγραφόμενη ώρα του αγωνίσματος, αφού τους παραλάβει από τον συγκεκριμένο χώρο ο έφορος των αγώνων. Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον Τεχνικό Υπεύθυνο των αγώνων.

Έπαθλα:
Στους τρεις (3) πρώτους νικητές-τριες των αγωνισμάτων και με βάση την αγωνιστική τους κατηγορία, θα απονέμονται μετάλλια (χρυσό-αργυρό-χάλκινο) καθώς και διπλώματα. Οι απονομές θα διεξάγονται μετά το τέλος κάθε αγωνίσματος.