Βρήκε τον καλό του εαυτό ο Άγιος Γεώργιος

Πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στην Αδελφοσύνη την περασμένη Τετάρτη είχε ο Άγιος Γεώργιος, γι’ αυτό και κατάφερε να πάρει τη νίκη 1-0 με αντίπαλο χθες την Αθλέτικο στη Μαλώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Μαλωνίτες ήταν καλύτεροι αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν το τέρμα, κάτι το οποίο έγινε στο 87’ με τον Ζολτάν, αλλάζοντας ουσιαστικά προς το καλύτερο για τους «κιτρινόμαυρους» τη ροή του αγώνα η είσοδος του Χατζηνικόλα.

Φάσεις και γκολ
7’ Διαγώνια μπαλιά του Σκορδά για τον Ντύρο που πλάσαρε, αλλά ο Παπαγεωργίου με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.

16’ Ο Ζολτάν είδε εκτός θέσης τον Παπαγεωργίου κι έκανε τη λόμπα, αλλά ο Καλογήρου έδιωξε με το κεφάλι.

71’ Ωραία ενέργεια με σουτ από τον Χατζηνικόλα, με τη μπάλα να βρίσκει στο δεξί δοκάρι.

79’ Γύρισμα του Χατζηνικόλα και διώξιμο από τους αμυντικούς της Αθλέτικο, με αποτέλεσμα η μπάλα να πάρει πορεία προς τα δίχτυα και ο Παπαγεωργίου να μπλοκάρει δύσκολα.

87’ Από το ύψος της περιοχής ο Ζολτάν σούταρε και έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι κι εν συνεχεία στα δίχτυα, αφού ο Παπαγεωργίου δεν ήταν στη σωστή θέση ώστε ν’ αντιδράσει όπως έπρεπε. 1-0

Διαιτητής ήταν ο Θωμάς Πατσιόπουλος με βοηθούς τους Λαζό και Γιαννούλη.

Άγιος Γεώργιος: Ψαράς, Κουτσουμπάρης, Κόπελος (91' Παππουράς), Παρδαλού, Χατζηνικολού, Ζολτάν, Σκορδάς (64' Χατζηνικόλας), Γιωργάς, Ντύρος, Χατζημανώλης, Αφαντενός (86' Καϊλακής).
Αθλέτικο:
Παπαγεωργίου, Κώστας, Μπάλα, Σπανός (70' Μακρυδήτρης), Διακίδης (64' Κεπέρης), Μασχηδίου, Κολογήρου, Μόσχους (64' Τζεφεράι), Γενημαχλέλης, Σταμούλης, Γιαννίκης (86' Σφουγγαριστός).