Συμμετοχή & παρουσία σπουδαστών της ANKO στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής στην Expotrof

Συμμετοχή & παρουσία σπουδαστών της ANKO στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής στην Expotrof

Συμμετοχή & παρουσία σπουδαστών της ANKO στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής στην Expotrof

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1172 ΦΟΡΕΣ

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του Ι.ΙΕΚ ΑNKO συμμετέχουν στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής στην Expotrof στην Αθήνα 26/1-28/1/2018

Οι σπουδαστές της ΑΝΚΟ με την καθοδήγηση των chef Τρουμούχη Γιώργου, Μανουσάκη Σταυρου και pastry chef Χατζησάββα Λάζαρου συμμετέχουν στον διαγωνισμό της κατηγορίας «Young Greek Chef» η οποία απευθύνεται σε σπουδαστές δημόσιων και ιδιωτικών ΙΕΚ και αποτελεί την ανώτατη διάκριση σε επίπεδο σχολών. Οι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν σε διάφορες κατηγορίες με παραδοσιακά φαγητά από όλη τη Δωδεκάνησο. Για τις ανάγκες του διαγωνισμού η εξάσκηση των σπουδαστών έχει ήδη ξεκινήσει στη σχολή υπό την καθοδήγηση των chef τους και την υποστήριξη–συνεργασία των συμφοιτητών τους.

Ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαγειρικής διοργανωνεται με την πολύτιμη βοήθεια της Λέσχης Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, Κέρκυρας, Πελοποννήσου και Αττικής και θα προβάλει τα τοπικά προϊόντα, την ελληνική κουζίνα και τη μεσογειακή διατροφή, ενώ η συμμετοχή των διακεκριμένων Ελλήνων Chef στην κριτική επιτροπή, δίνει το κύρος ενός διεθνούς διαγωνισμού και θα θέσει ψηλά τον πήχη για μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες.

Για αυτό η παρουσία των σπουδαστών στην Expotrof είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς με τη συμμέτοχή τους θα αποκτήσουν την εμπειρία ενός πανελλήνιου διαγωνισμού, να παρουσιάσουν και να αναδείξουν τις γνώσεις και τις ικανότητες τους σε κοινό αλλά και κορυφαίους chef.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων καθώς αποτελούν έναν από τους διοργανωτές του πανελλήνιου διαγωνισμού αλλά και υποστηρικτή της προσπάθειας των σπουδαστών μας.

Η Διεύθυνση της σχολής, οι καθηγητές αλλά και όλη η σχολή σας ευχόμαστε
Καλή επιτυχία!
Είμαστε πολύ περήφανοι!!!

Διαβάστε ακόμη

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Μοναδική γιορτή επιστήμης και τεχνολογίας, στο 1ο Γ.Ε.Λ. ΡΟΔΟΥ «Βενετόκλειο»

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο Π.Μ.Σ. με τίτλο «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»

Πρωτότυπη ενδοσχολική επιμόρφωση του 2ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου

Πλούσια, παιδαγωγικά και καλλιτεχνικά, η δράση του Μουσικού Σχολείου Ρόδου