Η κοπή πίτας του Ερυθρού Σταυρού Ρόδου

Η κοπή πίτας του Ερυθρού Σταυρού Ρόδου

Η κοπή πίτας του Ερυθρού Σταυρού Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 344 ΦΟΡΕΣ

Της Πίτσας Χατζή

Με κάθε επισημότητα και παρουσία σχεδόν ολων των εκπροσώπων του τόπου έκοψαν και φέτος την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι εθελοντές /ες του ΕΕΣ της Ρόδου!

Οπως κάθε χρόνο ετσι και φέτος στα γραφεία τους που βρίσκονται στο παλιό νοσοκομείο η πρόεδρος κ.Δ. Δελαπόρτα τα μέλη του Δ.Σ και οι εθελοντές του ΕΕΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους και αντάλλαξαν ευχές για την καινούργια χρονιά!

Ξεχωριστή παρουσία αυτή του προέδρου του ΕΕΣ Ελλάδας Dr.Α.Αυγερινού ο οποίος τίμησε την εκδήλωση του περιφερειακού τμήματος με την άφιξη του στη Ρόδο.

Ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ Κύριλλος έκοψε την πίτα ,ευχήθηκε σε ολους καλή και δημιουργική χρονιά και για άλλη μια φορά εξήρε το έργο του ΕΕΣ της Ρόδου.

Ηταν πολλοί οι επίσημοι που παρέστησαν στην τελετή!


Μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Δωδ/σου κ. Μάνος Κόνσολας, ο Στρατηγός Ρόδου κ. Χιονής Νικόλαος απο το λιμενικό ο κ. Μισσός Παντελής, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φ. Χατζηδιάκος ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μανδρακός, η Αντιδήμαρχος κ. Α. Ζωάννου η πρώην βουλευτής Δωδ/σου κ. Τσαμπίκα Ιατρίδη απο την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου η Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Γιασιράνη, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Φλεβάρης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου, ο πρόεδρος του ΚΕΚ Γεννηματάς κ. Δ. Τσοπανάκης, ο κ. Φίλιππος Τριομάτης, ο ιδρυτής του Πολιτισμικού Μελάθρου Ρόδου και λογοτέχνης κ. Σ. Κατσούρης, ο προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Ν.Αιγαίου, εκπρόσωποι Εθελοντικών ομάδων και Συλλόγων καθώς και άλλοι!

Ιδιαίτερη χαρά και τιμή προσέδωσε στην εκδήλωση του ΕΕΣ η παρουσία δυο εκλεκτών πολιτικών ανδρών οι οποίοι εχουν συνδέσει τα ονόματα τους με την ιστορία του τόπου, του κ.Σάββα Καραγιάννη και του κ. Μάνου Κόκκινου.


Αξίζει να αναφέρουμε την άρτια οργάνωση απο την πρόεδρο και τους εθελοντές των δυο Σωμάτων, Νοσηλευτικής και Σαμαρειτών τόσο στους εσωτερικούς χώρους με πλούσιο φωτογραφικό υλικό οσο και στον αύλειο χώρο οπου οι Σαμαρείτες ειχαν στήσει μια εξαιρετική έκθεση του εξοπλισμού τους.

Ακολούθησε πλούσιος μπουφές!

Διαβάστε ακόμη

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα