Πρωταθλήτρια η Τελχινίς στις νεανίδες

Η Τελχινίς είναι από την Κυριακή το απόγευμα η πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ στην Κατηγορία των νεανίδων.

Οι κοπέλες του Νίκου Τσιντομηνά επικράτησαν στο «Βενετόκλειο» στο μεγάλο τελικό του φάιναλ φορ της ομάδας του Διαγόρα με 3-0 και θα εκπροσωπήσουν το δωδεκανησιακό βόλεϊ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Οι πρωταθλήτριες πήραν το α΄ σετ με 25-19 παρά την αντίσταση των παικτριών της Χαράς Ελευθεριάδου. Ανέβασαν μάλιστα την απόδοση τους και λιγόστεψαν τα λάθη τους στο β΄ σετ με αποτέλεσμα να κερδίσουν εύκολα αυτό το σετ με 25-15.

Στο γ΄ σετ έγινε μάχη, αλλά και πάλι την κατάλληλη στιγμή οι νεανίδες της Τελχινίδας έδειξαν ψυχραιμία και  το πήραν με 25-23, κερδίζοντας τον τελικό με 3-0.

Τα σετ: 19-25 σε 20’, 15-25 σε 22’, 23-25 σε 27’ 

Διαιτητές του τελικού ήταν οι Ράντσιου-Κρίτσα.

Οι ομάδες:
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Ελευθεριάδου): Κυπριώτη Ε., Μαμαλίγκα, Αμπλανίτη, Μόσχου, Κυπριώτη Ρ., Κυπριώτη Α., Κυπριώτη Α., Αθανασίου, Τάκο, Μολοπόδη, Προβατοπούλου, Μπάρκα, Πανιέρα, Ευσταθίου.
Ρ.Σ.Φ.Π. ΤΕΛΧΙΝΙΣ (Τσιντομηνάς): Σουσάρι, Κρητικού, Δεληγιώργη, Παπακωνσταντίνου, Σουρλή, Γκίκα, Μυρωνίδου, Κουφομανώλη, Τερζίου Φ., Νταϊγία, Τερζίου Α., Βλαχοπούλου, Τερζή.

Στην τρίτη θέση το Ροδίων Άθλησις
Το «Ροδίων» τερμάτισε τελικά στην 3η θέση καθώς επικράτησε μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι της ομάδας του Φοίνικα με 3-0 σετ.

Πιο αναλυτικά:
Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας- Ροδίων Άθλησις 0-3 (19-25, 20-25, 25-27)
Τον μικρό τελικό διαιτήτευσαν οι Χατζησταυρίδης-Παπαβασιλείου 

Οι ομάδες: 
ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Αντωνιάδης, Παπακωσταντίνου): Κουκιά Κ., Κουκιά Καλ., Μπαλάκη, Κουκιά Δ., Λαού, Μαμαλίγκα, Βόλα, Χατζηβάσιλα, Αρχαγγελίτη, Μαλιωτάκη, Σαϊτη, Κάππα.
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Προδρομίδης): Σωτηρίου, Ντέμο, Μαστοράκη, Αμορανίτη, Γεράκη, Ευθυμίου, Μάλλιου, Καμοίση, Νουρεδίν, Μέντου, Μίγκου, Κουνιού, Παπαβασιλείου, Σταυρούλη.