«Λαβωμένος» και θυμωμένος ο Άρης

  Νικήτρια, ταυτόχρονα όμως και σοβαρά «λαβωμένη» επέστρεψε από την Κω η αποστολή του Άρη. Η χαρά για το 0-2 επί της Δόξας Καρδάμαινας, με το οποίο οι «κιτρινόμαυροι» πρόσθεσαν στο «σακούλι» τους άλλους τρεις βαθμούς, επισκιάστηκε από τον τραυματισμό των Μιχάλη Τσελεπίδη, Χρήστου Ζαρκαδούλα και Στέλιου Χατζηπέτρου, με τους πρώτους δύο να αντιμετωπίζουν σοβαρότερο πρόβλημα και να υποβάλλονται χθες σε ιατρικές εξετάσεις.

 Οι Αρχαγγελίτες τα έχουν με το σκληρό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών της Δόξας, το οποίο δεν δίστασαν να χαρακτηρίσουν ως αντιαθλητικό, καθώς και με τον διαιτητή Λεωνίδα Φραγκιαδάκη που όπως υποστηρίζουν, το ανέχθηκε μέχρι… παρεξηγήσεως.

Στα παραπάνω προστίθεται κι ένα πέναλτι που κατά την κρίση των φιλοξενούμενων κακώς δεν καταλογίστηκε υπέρ τους (επικαλούνται το βίντεο του αγώνα).

 «Μας προβληματίζει ιδιαίτερα η εικόνα της διαιτησίας γιατί ήρθε από έναν διαιτητή ο οποίος χαίρει της εκτίμησής μας. Όμως η πίεση που δέχονται από τις ομάδες του νησιού και τα συνεχόμενα ματς που παίζουν εκεί φαίνεται να τους επηρεάζουν. Ίσως η ΕΠΣΔ θα πρέπει να προστατέψει τόσο τους διαιτητές όσο και τις ομάδας της. Ο Άρης κατά γενική ομολογία παίζει το ωραιότερο ποδόσφαιρο, η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών είναι απαραίτητο να διαφυλάσσεται», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του προέδρου του Άρη, Σάββα Σφυριαλλά, που παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι της Καρδάμαινας.

 Είναι απαραίτητο να σημειωθεί, πως οι Αρχαγγελίτες δεν έχουν το παραμικρό παράπονο από τη φιλοξενία που τους παρείχαν οι άνθρωποι της Δόξας, τους οποίους και ευχαριστούν.