Α' κατηγορία: Οι ισοπαλίες διαφοροποίησαν την κορυφή

Ανακατατάξεις είχαμε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας της Α’ κατηγορίας μετά τ’ αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής.

Το ισόπαλο 1-1 στο ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΕΡΑ και τον πρωτοπόρο Φοίβο, έδωσε στις ομάδες που ακολουθούν, να πλησιάσουν περισσότερο την κορυφή.

Οι Αφαντενοί είναι οι χαμένοι της αγωνιστικής, καθώς είχαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μπουν για τα καλά στην υπόθεση τίτλος, καθώς με νίκη θα μειώναν στους 3 βαθμούς τη διαφορά.

Χαμένος επίσης της αγωνιστικής και ο Απόλλων Κ. που δε μπόρεσε να περάσει από τα Κοσκινού, μαίνοντας στο 0-0 με το Διγενή και 4 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Κερδισμένος κατά πρώτο λόγο είναι ο Άρης, που νίκησε στην Καρδάμαινα τη Δόξα με 2-0 και πλησίασε το Φοίβο στους 2 βαθμούς και κατά δεύτερο λόγο ΔΙ.ΑΣ. και Κλεάνθης. Οι Κώοι πέρασαν από την Κέφαλο κερδίζοντας το Νικαγόρα με 3-2 και εκεί που ήταν εκτός τροχιάς τίτλου, αθόρυβα τις τελευταίες αγωνιστικές ξανατέθηκαν εντός.

Οι Παραδεισιώτες συνέτριψαν στην Ψίνθο τη Δόξα με 8-1 και βρέθηκαν και πάλι και θέση που μπορούν να ελπίζουν.

Στ’ άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής, αίσθηση προκάλεσε η νίκη του Διαγόρα Β. μέσα στα Μαριτσά με 3-2 επί του Ηρακλή, μια νίκη που έδωσε στους Βατενούς σημαντικό προβάδισμα στην υπόθεση σωτηρία.

Επίσης πολύτιμο βαθμό «τσίμπησε» η Κατταβιά στη Λίνδο με το 1-1 απέναντι στον Κλεόβουλο. Τέλος, εκκρεμεί το παιχνίδι του Αστέρα Π. με τον Ποσειδώνα Κ. το οποίο αναβλήθηκε.

Αναλυτικά η 16η αγωνιστική:
Δόξα Καρδ. – Άρης      0-2
Δόξα Ψ. – Κλεάνθης      1-8
ΑΕΡΑ – Φοίβος      1-1
Ηρακλής Μ. – Διαγόρας Β.  2-3
Διγενής – Απόλλων Κ.      0-0
Κλεόβουλος – Κατταβιά      1-1
Νικαγόρας – ΔΙ.ΑΣ.      2-3
Αστέρας Π. – Ποσειδών Καρπ. (Αναβλήθηκε)

Επόμενη αγωνιστική (17η)
Άρης – Ποσειδών Καρπ.
Κλεάνθης – Δόξα Καρδ.
Απόλλων Κ. – Αστέρας Π.
Κατταβιά – Δόξα Ψ.
Διαγόρας Β. – Διγενής
Φοίβος – Κλεόβουλος
Νικαγόρας – Ηρακλής Μ.
ΔΙ.ΑΣ. - ΑΕΡΑ