Μικροπροβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία

Αυτοψία σε σημεία της πόλης που αντιμετώπισαν προβλήματα και μέσα στο Σαββατοκύριακο, λόγω της κακοκαιρίας, πραγματοποίησε χθες ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, κάποια μικροπροβλήματα υπήρξαν και το προηγούμενο διήμερο, δίχως ευτυχώς να προκληθεί κάποια μεγαλύτερη ζημιά ή να προκληθεί δυσλειτουργία στην καθημερινότητα της πόλης.

Αυτή τη φορά υπήρξαν πτώσεις ιστών φωτισμού και στύλων με διαφημιστικές πινακίδες στην περιοχή του Κορακόνερου, τους Αγίους Αποστόλους και στ’ Ασγούρου όπου αργά το βράδυ της Κυριακής μετέβησαν συνεργεία του Δήμου και τις απομάκρυναν.

Επίσης, έπεσε ένας κλώνος από δένδρο στον αύλειο χώρο της Ροδιακής Έπαυλης όπου επενέβη η Υπηρεσία Πρασίνου και τον απομάκρυνε-πάντως δεν προκλήθηκε κάποια ζημιά.
Επίσης, είχαμε πτώση δένδρου και στην περιοχή «Τρεις», όπου μάλιστα μετέβη η Πυροσβεστική αλλά και αρμόδιοι από το Δήμο και το απομάκρυναν. Όσο αφορά στα χωριά, υπήρξε σφοδρή πτώση χαλαζιού στον Ατάβυρο, ωστόσο δεν δημιουργήθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα.