Με κάθε επισημότητα η κοπή πίτας του ΑΣΙΑΘ Ρόδου

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου έκοψε την περασμένη Κυριακή τη βασιλόπιτά του με ιδιαίτερη επισημότητα και μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα, στις εγκαταστάσεις του,  που βρίσκονται στην περιοχή «Ζέφυρος».  

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δημήτρης Τσοπανάκης και Μιχάλης Μπαριανάκης, ο Αντιδήμαρχος Ρόδου Τέρης Χατζηιωάννου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σάββας Καλαθενός, ο Υποδιοικητής του Ναυτικού Σταθμού Ρόδου, Πλωτάρχης Νικός Κουτρουμάνος, εκπρόσωπος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στη Ρόδο Baris Kalkavan, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου – Τμήματος Δωδεκανήσου Γιάννης Γλυνός, η Γενική γραμματέας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Φαίδρα Σπανού, ο υπαρχηγός του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου Αναστάσιος Δοντάς, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου Φιλήμονας Νικολάου και πλήθος από μέλη και από φίλους του ΑΣΙΑΘΡ.

 Όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι, κατά τους χαιρετισμούς που απεύθυναν στο ακροατήριο τόνισαν το ιδιαίτερα σημαντικό έργο που επιτελεί ο ΑΣΙΑΘ Ρόδου αλλά και το υψηλό επίπεδο στο οποίο κινείται σε όλα τα επίπεδα, καθιστώντας τον έναν από τους καλύτερους περιφερειακούς ιστιοπλοϊκούς συλλόγους πανελληνίως.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν και τα διπλώματα στους 35 νέους κυβερνήτες της Σχολής Ιστιοπλοΐας που διοργάνωσε ο ΑΣΙΑΘΡ το φθινόπωρο του 2017. Μετά από δυο μήνες πρακτικών και θεωρητικών μαθημάτων, μετά από μια σειρά διαλέξεων από ειδικούς επιστήμονες πάνω σε εξειδικευμένα θέματα και πάντα υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών της Σχολής, οι Νέοι Κυβερνήτες της 121ης, 122ης, 123ης και 124ης Σειράς Αρχαρίων, παρέλαβαν τα διπλώματά τους. Πριν την απονομή των διπλωμάτων, τιμήθηκαν ο επί πολλά χρόνια συνεργάτης του Συλλόγου φυσικός – καθηγητής κ. Βλάσης Τσίννας, για την συνεισφορά του στο εκπαιδευτικό έργο που παρέχει στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των νέων κυβερνητών.

Τα ονοματεπώνυμα των απόφοιτων της Σχολής 2017 είναι τα παρακάτω:

 1. ΣΚΑΛΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
 2. ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 3. ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
 4. ΑΜΗΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
 5. ΚΑΦΕΤΖΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
 6. ΓΕΩΡΓΑΛΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ
 7. JANKUTE VILMA
 8. ΛΑΒΔΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
 9. ΟΡΦΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
 10. ΜΑΡΤΖΑΚΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
   
 11. ΚΑΛΛΙΓΑΣ ΠΑΝΤΕΛΕΩΝ
 12. ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
 13. ΓΑΡΟΥΦΑΛΛΗ ΜΑΡΙΑ
 14. ΤΣΙΑΓΚΑ ΕΜΙΝΕ
 15. ΝΤΑΛΙΑΣ ΤΑΣΟΣ
 16. ΧΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 17. ΜΕΤΑΞΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
 18. GAJIC ZORAN
 19. ΓΙΑΝΝΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
 20. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
   
 21. ΣΚΑΛΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 22. ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ
 23. ΣΑΚΕΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 24. ΒΛΑΧΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΜΠΕΤΥ)
 25. ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 26. ΚΑΡΙΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 27. ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
   
 28. ΖΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
 29. ΚΟΥΡΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
 30. ΣΑΧΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 31. ΓΑΛΑΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 32. ΣΙΕΧ ΜΠΕΙΖΑ
 33. ΒΑΣΙΛΟΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
 34. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
 35. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΕΛΕΝΗ

Επόμενες δραστηριότητες για το Σύλλογο είναι το αποκριάτικο πάρτι και η Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθούν τον Φεβρουάριο αλλά και μια σειρά σεμιναρίων για κανονισμούς αγώνων αλλά και για στελέχη αγώνων που θα πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο.