Το Σάββατο η κοπή της πίτας του Διαγόρα

Αποφασισμένοι να διαχειριστούν κατά τον καλύτερο τρόπο τον χρυσό βαθμό στο ντέρμπι του Κορυδαλλού είναι άπαντες στον Διαγόρα, ο οποίος ήδη προετοιμάζεται για το μάτς της 14ης αγωνιστικής κόντρα στον Πέλοπα Κιάτου εντός έδρας, που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο στις 4 Φεβρουαρίου, μετά από την διακοπή του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στο μεταξύ όπως ανακοίνωσε χθες ο «γηραιός», το ερχόμενο Σάββατο θα κόψει την πίττα του στην αίθουσα του Ροδινιού.

Η ανακοίνωση του Διαγόρα:

«Ο Γ.Σ. Διαγόρας διοργανώνει την εκδήλωση «Κοπή της Πίτας» του, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 στις 18:00 στην αίθουσα του «Ροδινιού».

Μετά από τις ευλογίες κι ευχές της Εκκλησίας, το πρόγραμμα περιλαμβάνει βραβεύσεις στις ομάδες και τους αθλητές του Συλλόγου, που διακρίθηκαν ιδιαίτερα  στο προηγούμενο έτος.

Παράλληλα, ο «Γηραιός» θα τιμήσει ανθρώπους που έχουν προσφέρει

στον Γ.Σ. Διαγόρας, όπως και στο κοινωνικό σύνολο.

Στην εκδήλωση προσκαλούνται όλα τα μέλη της οικογένειας του ιστορικού Γ.Σ. Διαγόρας».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ
Με αφορμή την παρουσία των οπαδών του και των φίλων του στο εκτός έδρας μας με την Προοδευτική, ο «γηραιός» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους της ομάδας που την ακολούθησαν από τη Ρόδο, για τον αγώνα με την Προοδευτική στο γήπεδο του Κορυδαλλού. Επίσης, ευχαριστεί και τους φοιτητές που βρέθηκαν στο ίδιο γήπεδο.

Για μια ακόμη φορά, όλοι τους απέδειξαν την αγάπη τους προς το Διαγόρα.

Οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τημ και τα μέλη της Διοίκησης που συμμετείχαν, στην αποστολή, αισθάνθηκαν τη δική τους παρουσία από την πρώτη στιγμή και εισέπραξαν την ενέργεια τους».