Έχασε από ανώτερο αντίπαλο το «Ροδίων Άθλησις»

Με λίγες επιλογές αλλά και με το μυαλό στο πρωτάθλημα το «Ροδίων» δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί χθες στον αγώνα Κυπέλλου στο ΜΕΤΣ κόντρα στην ΑΕΚ.

Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής, ηττήθηκε με 3-1 από τους κιτρινόμαυρους που είναι η ομάδα που συμπληρώνει την Ολυμπιάδα Πατρών , τη ΧΑΝΘ, και τον Νέστορα και μπαίνει στην σημερινή κλήρωση του Κυπέλλου, με τις υπόλοιπες «μεγάλες» ομάδες της Volleyleague.

Οι παίκτες του Νίκου Τρατσέλα, πρόβαλαν αντίσταση μόνο στο β΄σετ που το κέρδισαν και ισοφάρισαν τα σετ σε 1-1.

Ο πάγκος του «Ροδίων» από την δική του πλευρά, δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα, καθώς βρέθηκε στην Αθήνα με οκτώ παίκτες, κάτι που σημαίνει και από το σκορ άλλωστε πώς οι επιλογές ήσαν λίγες, αλλά και η ομάδα δεν ξεπέρασε την μετριότητα στην απόδοση της στο παρκέ.

Το «Ροδίων» πάντως επέστρεψε χθες στην Ρόδο και θα προετοιμασθεί όσο γίνεται καλύτερα, προκειμένου να ξαναφύγει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει και πάλι την ΑΕΚ, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, την ερχόμενη Κυριακή στις 13.30 στο ΜΕΤΣ.

Στο χθεσινό μάτς του Κυπέλλου τώρα, το α΄σετ το κέρδισαν οι γηπεδούχοι, όντας καλύτεροι σε άμυνα και επίθεση με 25-15 δείχνοντας πως η ΑΕΚ …είναι το αφεντικό του αγώνα.

Το «Ροδίων» έβγαλε αντίδραση στο β΄σετ, στο οποίο επικράτησε με 25-22 και ισοφάρισε σε 1-1 τα σετ του αγώνα. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, καθώς η ΑΕΚ ανέβασε ρυθμούς στα δυο επόμενα σετ, κερδίζοντας τα με το ίδιο σκορ μάλιστα (25-14) και μαζί και τον αγώνα με 3-1

Οι ομάδες:   

Α.Ε.Κ.: Κρέτσης, Αλεξίου, Κουλοχέρης Γ., Παπαδόπουλος, Μάρκου, Αχιλλεόπουλος, Μαυραγάνης, Κανέλλος, Δεληπρίμης, Λάππας, Δραβόπουλος, Σωνάκης.

ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ: Μακρής, Κοκολάκης, Προδρομίδης, Ποτολίδης, Μοσχούς, Αρβανίτης, Παππάς, Γκένωφ.