Ιπποκράτης: Με στόχο τη δεύτερη θέση στον α’ γύρο

Την προσεχή Κυριακή ολοκληρώνεται το πρώτο μισό του φετινού «μαραθωνίου» της Β’ εθνικής, με το νεοφώτιστο Ιπποκράτη Casa Cook να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας βέβαια συγκάτοικους.

Εκεί θέλει να παραμείνει πριν ξεκινήσει ο β’ γύρος και γι’ αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο και της Κηφισιάς. Το τζάμπολ του αγώνα ορίστηκε στις 12.00’ για λόγους μετακίνησης του φιλοξενούμενου σωματείου, ενώ άλλαξε η ώρα σε ακόμη δύο ματς της Κυριακής:

«Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΣ Ιπποκράτης Κω – ΑΕ Ν. Κηφισιάς για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Κατηγορίας (1ος Όμιλος) της 28/01/2018 αντί ώρα 17.00 θα διεξαχθεί ώρα 12.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω.

Για τον ίδιο λόγο και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΓΣ Κορωπίου – Ηράκλειο ΟΑΑ για την 15ηαγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Κατηγορίας (1ος Όμιλος) της 28/1/2018 αντί ώρας 17.00 θα διεξαχθεί ώρα 16.00 στο ΔΓ «Γ. Παπασιδερης».

Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΑΣ Διαγόρας Δρυοπιδέων – ΓΣ Μάνδρας Νικηφόρος για την 15ηαγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Κατηγορίας (1ος Όμιλος), της 28/1/2018 αντί ώρα 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 18.15 στο ΚΓ «Στ. Βενέτης».

Εξάλλου, ο Ιπποκράτης Casa Cook εξέδωσε και το παρακάτω κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό: «Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 12:00, στο κλειστό γυμναστήριο της Κω θα διεξαχθεί ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων ΑΣ Ιπποκράτης Κω Casa Cook – ΑΕ Ν. Κηφισιάς για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η ομάδα μας προέρχεται από τη μεγάλη νίκη εκτός έδρας με τον Πανερυθραϊκό το οποίο ήταν ντέρμπι για τη δεύτερη θέση. Συνεχίζουμε αήττητοι μέσα στο 2018 και ευελπιστούμε με νίκη εναντίον της Κηφισιάς να τερματίσουμε τον πρώτο γύρο στη δεύτερη θέση.
Σας περιμένουμε λοιπόν για να πετύχουμε μαζί άλλη μια νίκη στην έδρα μας».