Εποχή Πάττα στον Ηρακλή Μαριτσών

Αίσιο τέλος είχε για τους ανθρώπους του Ηρακλή Μαριτσών η συζήτησή τους με τον Κώστα Πάττα. Ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των «ροπαλοφόρων» αμέσως μετά τη λύση της συνεργασίας τους με τον Μιχάλη Πολιά, τα χέρια δόθηκαν το βράδυ της Τρίτης και χθες ο Κώστας Πάττας έπιασε δουλειά, κάνοντας την πρώτη προπόνησή του.

Σημειώνεται, πως η διοίκηση του Ηρακλή δεν ξέχασε τον Μιχάλη Πολιά, τον οποία έσπευσε να ευχαριστήσει και δημόσια για την προσφορά του στην ομάδα και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του.

«Καταδικάζουμε, σεβόμαστε και εκτιμούμε» 
Ανακοίνωση, μέσα από την οποία παίρνει θέση για τα όσα είχε καταγγείλει την περασμένη Δευτέρα ο Διαγόρας Βατίου για τη συμπεριφορά μίας μικρής μερίδας φίλων του Ηρακλή στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων, εξέδωσε η διοίκηση του Ηρακλή. Αναλυτικά:

«Με αφορμή τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τα γεγονότα που έγιναν στο παιχνίδι με το Διαγόρα Βατίου, ο Ηρακλής Μαριτσών σέβεται και εκτιμά κάθε σωματείο και η φιλοξενία απέναντι στο Διαγόρα Βατίου ήταν η καλύτερη δυνατή, πράγμα το οποίο αναγνώρισε και το φιλικό σωματείου του Βατίου.

Όσο για το περιστατικό που συνέβη, το καταδικάζουμε απερίφραστα, ήταν μεμονωμένο γεγονός που δεν αρμόζει, δεν συνάδει με τη φιλοσοφία του προέδρου και της διοίκησης, ακόμα και της ιστορία του Ηρακλή. Με το Βάτι και όχι μόνο ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα φιλικά σωματεία».