Ο Φοίβος ψάχνει την νίκη για να μείνει στην κορυφή

Το ντέρμπι με τον ΑΕΡΑ και μάλιστα εκτός έδρας, είναι πλέον ιστορία για τον Φοίβο Κρεμαστής. Οι κυανοκίτρινοι θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, πετυχαίνοντας από δω και πέρα νίκες απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, προκειμένου να τερματίσουν στο τέλος στην πρώτη θέση  της βαθμολογίας.

Η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, φέρνει το Σάββατο στην Κρεμαστή τον Κλεόβουλο της Λίνδου, μια ομάδα που φέτος έχει «τιμωρήσει» δυο φορές τον Φοίβο στην έδρα της.

Η πρώτη φορά ήταν η βαριά ττα με 5-1στο πρωτάθλημα

-Και η δεύτερη ήταν πριν από λίγο καιρό στην Λίνδο και πάλι, αυτή τη φορά για το Κύπελλο με 5-2 στα πέναλτι.

Ο Φοίβος δεν ψάχνει για εκδίκηση. Αναζητά τον τρόπο της καλής εμφάνισης που θα αποφέρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς, γεγονός που θα τον κρατήσει ψηλά και μάλιστα στην ενδεδειγμένη διαφορά από τους διώκτες του, που έτσι όπως είναι η κατάσταση θα καιροφυλακτούν και θα περιμένουν στραβοπάτημα του.

Η ομάδα της Κρεμαστής χωρίς μεταγραφές αυτή την περίοδο, βασίζεται στην ομοιογένεια της και το δείχνει κάθε φορά στους αγωνιστικούς χώρους, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και κυνηγώντας τη νίκη.

Ο Σάββας Ορφανίδης θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, πλην φυσικά του Νίκου Ορφανίδη, που δεν είναι έτοιμος ακόμα να μπει στους αγωνιστικούς ρυθμούς της ομάδας.