Ρόδος - Κλεάνθης: Δεν το λες και έκπληξη...

Ρόδος - Κλεάνθης: Δεν το λες και έκπληξη...

Ρόδος - Κλεάνθης: Δεν το λες και έκπληξη...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 221 ΦΟΡΕΣ

Έχοντας ισχυρότερο κίνητρο και εμπειρία μέσα στο γήπεδο, η ομάδα του Παραδεισίου νίκησε τη νεανική Ρόδο με 2-0

Το ισχυρότερο «θέλω», το περίσσευμα εμπειρίας και ο βαθμός συνοχής έκαναν τη διαφορά στο χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου ανάμεσα στον Κλεάνθη και τη Ρόδο, το τέλος του οποίου βρήκε τους Παραδεισιώτες νικητές με 2-0 και έτοιμους να διεκδικήσουν, την επόμενη Τετάρτη στην έδρα τους, την πρόκριση στην οκτάδα της διοργάνωσης κόντρα στον Ηρακλή Μαριτσών.

Τα «ελάφια» παρατάχθηκαν στο γήπεδο με τους νεαρούς και τους αναπληρωματικούς τους (η προκήρυξη υποχρεώνει τις ομάδες της Γ’ Εθνικής να χρησιμοποιούν στο κύπελλο τουλάχιστον έξι ποδοσφαιριστές νεότερους των 20 ετών), το συγκρότημα του Ανδρέα Σταύρου «άρπαξε» την ευκαιρία και «καθάρισε» δίκαια με δύο εύστοχα πλασέ του Αντώνη Γεωργαλλή από θέση τετ α τετ στο 37’ (από ασίστ του Χατζηκοσμά) και στο 82’ (μετά από μπαλιά του Μπερετούλη και λάθος του Τάχου).

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν στο πρώτο ημίχρονο ένα ισορροπημένο και ποιοτικά μέτριο παιχνίδι με λίγες στιγμές άξιες αναφοράς, ενώ στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός άνοιξε και το θέαμα βελτιώθηκε, με τη Ρόδο να προσπαθεί να πιέσει αλλά να υστερεί στην τελική προσπάθεια και τον Κλεάνθη να ψάχνει για ένα δεύτερο τέρμα με επικίνδυνες αντεπιθέσεις, κάτι που εν τέλει κατάφερε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσοπανάκης, με βοηθούς τους Μοσχάτο και Μαυρουδή.

Σημειώνεται, πως τη Ρόδο καθοδήγησαν χθες, λόγω της απουσίας του Τίμου Καβακά στην Αθήνα, ο βοηθός του Τάκης Τσακαλίδης και ο γυμναστής Δημήτρης Γκάιδας.

Οι συνθέσεις:
Ρόδος: Κουμέντος, Λέκκας (76’ Λένγκα), Καμπούρης, Δημητριάδης, Τάχος, Αλιμερκάι, Μυλωνάς, Κωσταδήμας (61’ Λεντής), Ευγενικός, Αμπελάς (46’ Βολονάκης), Πόλο (82’ Κάππος).
Κλεάνθης: Καστανάκης, Κρομμύδας (58’ Μπερετούλης), Κορκίδας, Μαΐλης, Θεοδοσιάδης, Μπαούρης (88’ Γιατσιάτσος), Γιαννίκος, Πελέκης (84’ Θάνος), Χατζηκοσμάς (72’ Ατσίδης), Γεωργαλλής, Αλεξανδρίδης.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα