Εκδήλωση των Κώων της Αθήνας

Σε ένα πολύ ζεστό και εορταστικό κλίμα, με αθρόα προσέλευση των Κώων της παροικίας, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για το νέο έτος 2018 και ανταλλάχθηκαν οι ευχές για το καλό της νέας χρονιάς.

Η Εστία της Ένωσης πλημμύρησε με τις γλυκές μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι. Η μοναδική φωνή της κας Αλίκης Καγιαλόγλου μας ταξίδεψε σε νοσταλγικούς κόσμους.

Στη φετινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας μας τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως και του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ, Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος κ. Ελευθέριος Χρυσοχόος, ο Βουλευτής κ. Δημήτρης Γάκης, ο Πρώην Υπουργός, Πρόεδρος του ΔΙΙΚΩ και εκπρόσωπος Δήμου κ. Αριστοτέλης Παυλίδης, ο πρώην Υπουργός κ. Απόστολος Κράτσας, ο Εκπρόσωπος του Βουλευτή Δωδεκανήσου κα Αντιπροέδρου της Βουλής, καθηγητού κου Κρεμαστινού, ο Εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου Στρατού Ταξίαρχος κ. Σεργεντάνης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων κ. Γιάννης Φραγκούλης,  η επίτιμη πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων κ. Θεμελίνα Χαραλαμποπούλου, ο Πρώην Πρόεδρος της Ένωσης και Αντιπρόεδρος του ΔΙΙΚΩ κ. Νίκος Μανούσης, ο καθηγητής Φιλοσοφίας κ. Παναγιώτης Νούτσος, ο καθηγητής Νομικής κ. Αχιλλέας Κουτσουράδης, καθώς και στελέχη παλαιοτέρων Δ.Σ. μεταξύ άλλων ο κ. Μιλτιάδης Φάκκος, η κα Μαίρη Αλεξανδρίδου κ.ά.

Χαιρετισμό έστειλαν, καθώς λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν κατέστη δυνατό να παραστούν, δηλώνοντας τη στήριξη τους στο έργο της Ένωσης:

Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης, ο Πρόεδρος του πνευματικού Ομίλου Κω «Ο Φιλητάς», κ. Κώστας Ιωάννου, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κος Μάνος Κόνσολας, ο πρώην βουλευτής κ. Βασίλης Υψηλάντης και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Απόστολος Κακλαμάνης.