Συνεδριάζει η επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Ρόδου

Την ερχόμενη Τετάρτη 31 Ιανουαρίου θα συνεδριάσει η επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Ρόδου.

Τα θέματα που θα συζητηθούν σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη είναι:

1) Έγκριση της υπ’ αριθ. 198/2017 απόφαση του Συμβουλίου της Δημ. Κοινότητας Ρόδου με θέμα: «Πρόταση παραχώρησης επιπλέον ενοικιαζόμενου κοινόχρηστου χώρου στο περίπτερο στην οδό Ηλία Βενέζη».

2) Έγκριση της υπ’ αριθ. 199/2017 απόφαση του Συμβουλίου της Δημ. Κοινότητας Ρόδου με θέμα: «Πεζοδρόμηση τμήματος της οδού Εθνάρχου Μακαρίου – Αλλαγή κατεύθυνσης των οδών Πλωτάρχου Μπλέσσα και Τάρπον Σπρινγκς – Αμφιδρόμηση της οδού Γ. Παπανικολάου – Μονοδρόμηση τμήματος της οδού Ακροπόλεως»

3) Έγκριση της υπ’ αριθ. 200/2017 απόφαση του Συμβουλίου της Δημ. Κοινότητας Ρόδου με θέμα: «Πρόταση παραχώρησης επιπλέον ενοικιαζόμενου Κ.Χ. στο Περίπτερο επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως»

4) Έγκριση της υπ’ αριθ. 1/2018 απόφασης του Συμβουλίου της Τοπ. Κοινότητας Αρχίπολης με θέμα Εγκατάσταση δικτύων νέας γενιάς NGA στην περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Αρχίπολης.

5) Έγκριση της υπ’ αριθ. 40/2017 απόφασης του Συμβουλίου της Δημ. Κοινότητας Αφάντου με θέμα: «Αποχαρακτηρισμός τμήματος κτηματολογικής οδού εντός του οικισμού Αφάντου»

6) Έγκριση της υπ’ αριθ. 12/2017 απόφασης του Συμβουλίου της Δημ. Κοινότητας Μαριτσών με θέμα:   « Περί τροποποίησης ενοικιαζόμενου Κ.Χ. σε Κ.Υ.Ε. της  Δ.Κ. Μαριτσών και εξέταση ενστάσεως κ. Λουκά Κασέκα»

7) Ανάκληση η μη της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος της κ. Φεγγάρα Σπυριδούλας στην Δ.Κ. Παστίδας.