Αισιοδοξία στον Αστέρα Παστίδας

Ακόμα μια δύσκολη έξοδος περιμένει αύριο την ομάδα του Αστέρα Παστίδας.

Οι κυανόλευκοι πάνε αύριο στις Καλυθιές, να αντιμετωπίσουν τον δυνατό και φιλόδοξο φέτος  Απόλλωνα, έχοντας σκοπό να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να πάρουν ότι θα τους αναλογεί με την εμφάνιση και το παιχνίδι που θα κάνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Στέλιος Πατηνειώτης, γύμνασε και χθες τους παίκτες του στο γήπεδο της Παστίδας  και το ίδιο θα κάνει  και σήμερα παραμονή του αγώνα στις Καλυθιές.

Ο κόουτς του Αστέρα έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα με απουσίες ποδοσφαιριστών του, αλλά όπως τονίζεται ιδιαίτερα στο στρατόπεδο του Αστέρα, υπάρχουν πάντα οι λύσεις.

Ο νεαρός Λιαμής έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και συνεπώς ήταν μέχρι χθες αμφίβολη η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον έμπειρο Γιώργο Ισκά, ο οποίος αισθάνεται ένα τράβηγμα  από το τελευταίο παιχνίδι και δεν θα μπορέσει να αγωνισθεί κατά του Απόλλωνα.

Μια κάκωση ταλαιπωρεί τον Πολυχρόνη, ενώ αμφίβολη είναι ακόμα η συμμετοχή και των νεαρών Αυγενικού και Παγκράτη.

Οι κυανόλευκοι θα προπονηθούν και σήμερα και στο τέλος της προπόνησης, ο κόουτς της ομάδας θα ανακοινώσει τους δεκαοκτώ, για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Καλυθιών.