Τιμήθηκε για την προσφορά του από το Επιμελητήριο ο Γ. Κακλιός

Τον απερχόμενο αντιπρόεδρο του επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Γιάννη Κακλιό, τίμησε προχτές το βράδυ η διοίκησή του, για την πολύχρονη προσφορά του στο θεσμό και την ενασχόλησή του με τα ζητήματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο των νησιών μας.

Μετά από 23,5 χρόνια συνεχούς παρουσίας του στο επιμελητήριο, και έχοντας δώσει το παρών σε πέντε θητείες, ο κ. Κακλιός αποφάσισε να αποχωρήσει και έτσι στις τελευταίες εκλογές δεν ήταν πλέον υποψήφιος.

Στην προχτεσινή πρώτη συνεδρίαση της νέας διοίκησης, που είχε πανηγυρικό χαρακτήρα, και στην οποία έδωσαν το παρών ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος και ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Γιάννης Πάππου παρέδωσε στον απερχόμενο αντιπρόεδρο της διοικητικής επιτροπής, τιμητική πλακέτα για την προσφορά του.

Μάλιστα ο κ. Κακλιός ιδιαίτερα συγκινημένος ευχαρίστησε τους συναδέλφους του και τη νέα διοίκηση για την έκπληξη που του επεφύλαξαν καθώς όπως δήλωσε στη «Ρ» ήταν για εκείνον κάτι αναπάντεχο. 

Άλλωστε κάτι αντίστοιχο δεν έχει ξαναγίνει για απελθών μέλος της διοικητικής επιτροπής και ήταν επόμενο αυτό να τον συγκινήσει ιδιαίτερα. Επίσης συγκινητικό ήταν για τον ίδιο και το γεγονός ότι ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, κατά το χαιρετισμό του, τον χαρακτήρισε «δάσκαλο» όσο διάστημα εκείνος διετέλεσε πρόεδρος στο επιμελητήριο Δωδεκανήσου, κάτι που όπως τόνισε ο κ. Κακλιός έχει για τον ίδιο μεγάλη σημασία.

Στην ίδια συνεδρίαση παρουσιάστηκε στους νέους συμβούλους του επιμελητηρίου Δωδεκανήσου ο κανονισμός λειτουργίας του, ενώ ο περιφερειάχης αναφέρθηκε και στη στενή συνεργασία που θα έχουν το επιμελητήριο  με την περιφέρεια νοτίου Αιγαίου, αλλά και τους άλλους φορείς με σκοπό την ευημερία και την ανάπτυξη του τόπου.