Παραίτηση μέσω διαδικτύου για Κουρδουνάκη…

Με μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ανακοίνωσε την παραίτησή του από προπονητής του Αγίου Ισιδώρου ο Σταμάτης Κουρδουνάκης, επικαλούμενος την αχαριστία αλλά και την αδικία στο ποδόσφαιρο… Πάντως μέχρι και χθες το απόγευμα δεν είχε γίνει επίσημη συνάντηση με τη διοίκηση του συλλόγου, για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και για το αν θα γίνει τελικώς αποδεκτή η παραίτησή του.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» ανήρτησε τα παρακάτω: «Δυστυχώς στο αθλητισμό και περισσότερο στο ποδόσφαιρο υπάρχει μεγάλη αχαριστία και αδικία. Βάζεις στόχους, έχεις όνειρα και δουλεύεις με όλες σου τις δυνάμεις για να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Πάντα όμως βρίσκεται κάποιος που άθελα του η με δόλο σου χαλάει αυτό που με τόσο κόπο κατάφερες να δημιουργήσεις.

Τότε εσύ αν έχεις αξιοπρέπεια πρέπει να πάρεις γενναίες αποφάσεις γιατί κάτω από τέτοιες συνθήκες δεν μπορείς να πετύχεις. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι αφήνοντας στην ομάδα τεράστιο έργο τόσο στο αντρικό τμήμα όσο και στις ακαδημίες. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν και όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο καταφέρνοντας να φέρουμε την ομάδα εκεί που την ονειρευτήκαμε».

Αναβολή στην αναμέτρηση με την Τήλο
Η σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση του Αγίου Ισιδώρου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας (α’ όμιλος) αναβάλλεται, μιας και δεν μπόρεσε λόγω του απαγορευτικού απόπλου των πλοίων από Πειραιά να ταξιδέψει το φιλοξενούμενο σωματείο της Τήλου.