Κατηγορούνται για κλοπή και ηθική αυτουργία

Κατηγορούμενοι για διακεκριμένη κλοπή και ηθική αυτουργία στη πράξη αυτή, θα λογοδοτήσουν στο Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου 37χρονος και 41χρονη, οι οποίοι θα δικαστούν στις αρχές του επόμενου μήνα.

Η υπόθεση αφορά τρεις περιπτώσεις κλοπών που κατηγορούνται οι δύο εμπλεκόμενοι ότι διέπραξαν το 2012, και μία που διέπραξε ο 37χρονος.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου το καλοκαίρι του 2012 από συγγενικό πρόσωπο της 41χρονης, ο 37χρονος φέρεται στις 5 Αυγούστου το βράδυ να μπήκε σε σπίτι στον Αρχάγγελο και να αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ καθώς και χρυσά κοσμήματα συνολικής αξίας 7.000 ευρώ.

Σε βάρος των δύο κατηγορουμένων εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, εντοπίστηκαν, συνελήφθησαν από αστυνομικούς και παραπέμφθηκαν στην ανάκριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο απολογούμενοι είχαν αρνηθεί τα όσα τους καταλογίζονται και ισχυρίστηκαν πως ουδεμία σχέση έχουν με την υπόθεση.

Πάντως μετά την απολογία τους, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή και οι δύο αφέθηκαν είχαν αφεθεί ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής τους δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του για τον 37χρονο και μία για την 41χρονη.