Την Δευτέρα θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου

Με αρκετά τρέχοντα θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, στη 1:30 το μεσημέρι, το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου.

Ανάμεσα στα θέματα για τα οποία το Σώμα θα κληθεί να πάρει απόφαση είναι, καταρχήν, για την ανάκληση της παραχώρησης του αναψυκτηρίου που βρίσκεται εντός του δημοτικού πάρκου «Θέρμαι», μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.

Επίσης, στα θέματα της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Οργάνωσης, περιλαμβάνονται αρκετά που έχουν να κάνουν με την υποβολή προτάσεων από το Δήμο στο ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας.

Ακόμη, στα θέματα της Διεύθυνσης Μεσαιωνικής Πόλης έρχονται για έγκριση η μελέτη για την εκτέλεση έργων επείγοντος χαρακτήρα μέσα στο Μνημείο όπως και η μελέτη για το έργο της αποκατάστασης οδοστρωμάτων στην οδό Ιπποτών.

Στα θέματα της Διεύθυνσης Πρωτογενούς τομέα, έρχεται για έγκριση ο απολογισμός του προγράμματος ελέγχου ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων για την περίοδο από 1η Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2017 και διάθεσης των προϊόντων σφαγής σε προνοιακές δομές.

Τέλος, αναζητείται κτίριο για τη μεταστέγαση του Ξενώνα φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας καθώς το σημερινό θεωρείται ότι δεν πληρεί τις προϋποθέσεις επειδή απαιτείται και πρόσβαση για ΑμΕΑ.