Προετοιμασία… διπλής κατεύθυνσης στον Διαγόρα

Προετοιμασία δεν κάνει μόνο  για το Κύπελλο ο Διαγόρας, αλλά από κει ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ερχόμενης εβδομάδας. 

Την προσεχή Τετάρτη ο γηραιός θα αντιμετωπίσει τον Ιαλυσο στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας ενω την μεθεπόμενη Κυριακή για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, θα φιλοξενήσει τον Πέλοπα Κιάτου.

Η χθεσινή προπόνηση πρέπει να σημειωθεί πώς έγινε στο Δημ. Στάδιο, με τσουχτερό κρύο, με τον Νίκο Παντέλη να δουλεύει πολύ με τους παίκτες του πάνω σε θέματα τακτικής, ενώ η προπόνηση εμπεριείχε δουλειά στις στημένες φάσεις και στα τελειώματα τους.

Πάντως δεν ακολούθησαν χθες τους κανονικούς ρυθμούς, οι Βελλίνης, Στεφανάκος και Μήτκας, που επέστρεψαν τραυματίες από τον αγώνα με την Προοδευτική. 

Στον αγώνα του Κυπέλλου πρέπει επίσης να σημειωθεί, πώς μπορούν να αγωνιστούν οι Βελλίνης και Προβατίδης, των οποίων η τιμωρία προέρχεται από κίτρινες κάρτες. Οι δυο έμπειροι ποδοσφαιριστές, θα απουσιάσουν από το ερχόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Πέλοπα Κιάτου.  

Αξίζει να σημειωθεί πώς οι κυανέρυθροι θα προπονηθούν και σήμερα στο βοηθητικό του Δημ. Σταδίου στις 15.00, σε εντατικούς πάντα ρυθμούς. 

ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΛΑΜΠΡΟΥ
Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό, εγχειρίστηκε χθες στους χιαστούς σε νοσοκομείο της Αθήνας ο Λάμπρου και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία, γεγονός που ικανοποίησε τους ανθρώπους του Διαγόρα και την τεχνική ηγεσία. 

Παράλληλα έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες στον Διαγόρα, για την κοπή της πίττας που θα γίνει το Σάββατο στην αίθουσα του «Ροδινιού» στις 6 το απόγευμα και στην οποία πλην της ποδοσφαιρικής ομάδας, που πήρε πέρυσι το ντάμπλ, θα βραβευτούν ομάδες που διακρίθηκαν πέρυσι στα πρωταθλήματα τους, αλλά και αθλητές και αθλήτριες που τίμησαν τον σύλλογο με τις διακρίσεις τους, από όλα τα τμήματα του..