Ιάλυσος: Μεταγραφή...  και ντεμπούτο για Καραμανώλη!

 Έκανε ακόμα μια μεταγραφή ο Ιάλυσος κι ο Θανάσης Τερζής θεώρησε σωστό να  χρησιμοποιήσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή στον αγώνα Κυπέλλου με τον Διαγόρα Βατίου, στον οποίο ο Ιάλυσος πήρε την νίκη-πρόκριση στο γήπεδο της Παστίδας. 

Όπως έγινε γνωστό, παίκτης του Ιάλυσου θεωρείται  ήδη   ο 15χρονος Μαρτίνος Καραμανώλης ο οποίος αγωνίσθηκε μάλιστα στον αγώνα Κυπέλλου, φορώντας στο ντεμπούτο του την φανέλα της νέας του ομάδας. 

Ο νεαρός προέρχεται από την ομάδα του Απόλλωνα Απολλώνων, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι τώρα, έχοντας μάλιστα με την φανέλα της πρώην ομάδας του και 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο 

Ο νεαρός αφού υπέγραψε το νέο του δελτίο, την Τετάρτη αγωνίσθηκε κατά της ομάδας του Βατίου στο Κύπελλο. Στο ίδιο παιχνίδι πρέπει να σημειωθεί, πώς εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, ο Γιάννης Αρχοντούλης.  

Χθες ο τεχνικός της ομάδας και μετά το ματς του Κυπέλλου και την πρόκριση στην επόμενη φάση, στην οποία θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη τον Διαγόρα στο Δημ. Στάδιο, γύμνασε τους παίκτες του σε δυο γκρούπ.

Εκείνοι που έπαιξαν κατά της ομάδας του Βατίου έκαναν αποθεραπεία, ενώ εκείνοι που δεν αγωνίσθηκαν ακολούθησαν κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, με όλους τους παίκτες να είναι στην διάθεση του Θανάση τερζή. 

Οι προπονήσεις στον Ιάλυσο θα συνεχιστούν σήμερα και αύριο και την Κυριακή οι ερυθροκίτρινοι θα έχουν ρεπό.