Ο Φοίβος παίζει με τον «κακό του δαίμονα»!

Κομβικής σημασίας θεωρείται για τον Φοίβο, το παιχνίδι που έχει να δώσει αύριο στο γήπεδο του στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας Blue Star ferries.

Φιλοξενεί στο γήπεδο του τον κακό του δαίμονα φέτος, που δεν είναι άλλος από τον Κλεόβουλο.

Η ομάδα της Λίνδου, υπενθυμίζεται πώς στον αγώνα του α΄γυρου συνέτριψε στην  έδρα της την ομάδα της Κρεμαστής με 5-1, ενώ το ίδιο συνέβη και στο Κύπελλο Ελλάδας με τον αποκλεισμό του Φοίβου στη διαδικασία των πέναλτι (5-2).

Αυτή τη φορά στην έδρα τους οι “κυανοκίτρινοι” θέλουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, να ευχαριστήσουν τους φίλους τους που θα προστρέξουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και να τους χαρίσουν τη νίκη, παίρνοντας παράλληλα τους τρεις βαθμούς που είναι το αποτέλεσμα μιας ακόμα προσπάθειας.  

Ο Σάββας Ορφανίδης προετοίμασε και χθες τους παίκτες του, αλλά το ίδιο θα κάνει και σήμερα σε εντατικούς ρυθμούς και με το βάρος να πέφτει στην τακτική του αγώνα.  

Ο Νίκος Ορφανίδης είναι ο μοναδικός απών από αυτό το ματς, καθώς αισθάνεται ακόμα προπονήσεις και δεν έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς αγώνα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του κόουτς της ομάδας, που εφιστά την προσοχή στους παίκτες του για τον αγώνα αυτό και θα επιλέξει τους δεκαοκτώ μετά από την σημερινή τελευταία προπόνηση.