«Ο Κολοσσός θα αναπληρώσει  το κενό του Γκρίφιν»

Για πρώτη φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Κολοσσός H Hotels θα παρουσιαστεί στο γήπεδο χωρίς τον Μάλκολμ Γκρίφιν ο οποίος έκανε πολλές δουλειές στο παρκέ, πέραν του να σκοράρει.

Μπορεί το γεγονός ότι βρισκόταν στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στην Basket League να προδίδει την έφεσή του στο σκοράρισμα, όμως ο 26χρονος γκαρντ έκανε περισσότερα από αυτό. 

Μένει, λοιπόν, να δούμε στο αυριανό παιχνίδι με το Ρέθυμνο Cretan Kings πώς ο Άρης Λυκογιάννης «μόνταρε» την ομάδα του για να καλύψει το κενό του Γκρίφιν και κατά πόσο «αναβάθμισε» το ρόλο των υπολοίπων. 

Πάντως, ο συνεργάτης του Νίκου Βετούλα στην τεχνική ηγεσία του Ρεθύμνου Cretan Kings, Δημήτρης Μητρόπουλος, τόνισε σε δηλώσεις του πως «ο Γκρίφιν ήταν μεγάλο κομμάτι της ομάδας του Κολοσσού.

Ένας παίκτης “κλειδί” αλλά θεωρώ πως μέσα από την ομάδα θα βρεθεί τρόπος να αναπληρωθεί το κενό που άφησε» ενώ συμπλήρωσε για τον αυριανό αγώνα: 

«Ο Κολοσσός είναι μία ομάδα που έχουμε παίξει αρκετές φορές φέτος. Έχει πολύ καλό προπονητή και είναι μία καλοδουλεμένη “μηχανή”. 

Νομίζω “κλειδί” για μας θα είναι αρχικά να ξεπεράσουμε αυτό που έγινε στη Νέα Σμύρνη και να είμαστε δυνατοί μέσα στην έδρα μας. 

Επίσης, το πιο βασικό απ’ όλα είναι να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στο πικ εν ρολ παιχνίδι που έχει ο Κολοσσός με καλούς εκτελεστές έξω από τη γραμμή των τριών πόντων και καλούς δημιουργούς».