Ενισχυμένο το «Ροδίων Άθλησις» στην Αθήνα!

Δύσκολη και αυτή η έξοδος για το «Ροδίων Αθλησις», αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Η 11η αγωνιστική φέρνει τη Ροδίτικη ομάδα αύριο το μεσημέρι στο ΜΕΤΣ, για να αντιμετωπίσει εκεί την πρωτοπόρο ΑΕΚ, σε μια επανάληψη του αγώνα της Τετάρτης για το Κύπελλο, αλλά αυτή τη φορά με διαφορετικά στάνταρ.

Η ομάδα του Νίκου Τρατσέλα αν θέλει να μείνει στο παιχνίδι της διεκδίκησης, θα πρέπει να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι. Έστω και…δύο σετ, που θα της αποφέρουν ένα βαθμό.

Οι παίκτες του «Ροδίων», θέλουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι να παίξουν καλό βόλεϊ και να κυνηγήσουν τον στόχο, που είναι το βαθμολογικό κέρδος.

Στην προσπάθεια της ομάδας του ο Νίκος Τρατσέλας, θα έχει στην διάθεσή του και παίκτες που δεν τους είχε στο μάτς Κυπέλλου της Τετάρτης, κάτι που σημαίνει πώς στο αυριανό παιχνίδι θα έχει περισσότερες επιλογές, αλλά θα είναι ενισχυμένη η ομάδα σε εμπειρία και δυνατότητες.

Όπως έγινε γνωστό χθες, στην αποστολή θα συμπεριληφθούν αυτή τη φορά και οι Πέτρος Κάλας, Γιώργος Χατζηγεωργίου και Κυριάκος Μαυράκης που δεν ήσαν στο ΜΕΤΣ στον αγώνα του Κυπέλλου.

Βέβαια ο κόουτς της ομάδας είναι εκείνος που θα κρίνει την τελευταία στιγμή, αν τελικά μπορούν να αγωνιστούν η όχι.

Οι παίκτες του «Ροδίων» θα έχουν και σήμερα προπόνηση, ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την Αθήνα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Στο μεταξύ επειδή υπάρχουν κάποιες αλλαγές στους διαιτητές που θα διαιτητεύσουν σήμερα και αύριο τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής, το πρόγραμμα αλλά και τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν έχουν ως εξής:   

Κυριακή 28/1/2018- Κω- 16.00 -ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω - ΑΟΝ Αργυρούπολης
Διαιτητές:  Οικονόμου Β.-Κρίτσα

Κυριακή 28/1/2018 –ΜΕΤΣ- 13.30- ΑΕΚ Αθηνών - Ροδίων Άθλησις
Διαιτητές: Μαρκάτης-Μάλφας

Σάββατο 27/1/2018- Μελισσίων -17.30- Φοίβος Μελισσίων - ΔΑΣ Δραπετσώνας
Διαιτητές: Τσίτσικας-Προκοπίου

Σάββατο 27/1/2018 -Αιγίου -20.00 -ΑΟ Αιγιαλέων - ΑΟ Μαρκοπούλου
Διαιτητές: Γεράνιος-Πετούσης