ΕΟΚ για Κολοσσό: «Θα συνεργαστούμε το ίδιο αρμονικά και στο μέλλον»!

Απευθυνόμενη στον Γιάννη Χατζηλαζάρου και κοινοποιημένη στην ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels, έφτασε χθες ευχαριστήρια επιστολή από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για τη διεξαγωγή του camp προετοιμασίας της εθνικής παμπαίδων στο Βενετόκλειο και τη φιλοξενία των νεαρών διεθνών μας στη Ρόδο. 

Πέραν των συγχαρητηρίων και των ευχαριστιών, αναφέρεται και η πεποίθηση για μελλοντική συνεργασία που αποσκοπεί στην προβολή και ανάπτυξη του αθλήματος. 

Συγκεκριμένα: «Αγαπητέ Κύριε Χατζηλαζάρου, Το Camp προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Παμπαίδων U15, το οποίο διεξήχθη το χρονικό διάστημα 3-7/01/2018, στη Ρόδο, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, για την οποία τόσο η προσωπική σας συμβολή όσο και των συνεργατών σας, υπήρξε καθοριστική.

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ σας εκφράζει τα συγχαρητήρια και τις θερμές του ευχαριστίες για την άρτια φιλοξενία της διοργάνωσης στη Ρόδο, απηχώντας παράλληλα και τα συναισθήματα όλων όσοι συμμετείχαν σ’ αυτήν.

Πιστεύουμε ότι και στο μέλλον θα συνεργαστούμε το ίδιο αρμονικά και εποικοδομητικά, για την Προβολή και Ανάπτυξη της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης.

Ο Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, 
Παναγιώτης Τσαγκρώνης».