Σήμερα η γιορτή του Διαγόρα στο Ροδίνι

Ημέρα γιορτής η σημερινή για τον Διαγόρα.

Στις 18.00 στην αίθουσα του Ροδινιού, οι κυανέρυθροι κόβουν σήμερα την πρωτοχρονιάτικη πίτας τους και όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, θα συναντηθούν εκεί για μια ακόμα φορά όλοι οι Διοικούντες, οι παράγοντες της ομάδας, οι προπονητές και φυσικά οι αθλητές και οι αθλήτριες  του συλλόγου, αλλά και άνθρωποι που έχουν προσφέρει πολλά κι έχουν γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα τους στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Διαγόρας συμπληρώνει φέτος 113 χρόνια λειτουργίας του και στην σημερινή γιορτή όπως έγινε γνωστό, θα βραβευτούν πέρα από την ομάδα που πήρε πέρυσι το ντάμπλ στην Α΄Κατηγορία, τους πρωταθλητές της ποδηλασίας, τις πρωταθλήτριες ομάδες του βόλεϊ και οι Ακαδημίες  του μπάσκετ.

Πέραν των δικών του τμημάτων, θα τιμήσουν  ακόμα πρόσωπα που έχουν προσφέρει πολλά στον Διαγόρα και ομάδες που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα  στο κοινωνικό σύνολο. Ανάμεσα στους τιμώμενους οργανισμούς, οι εφημερίδες ΡΟΔΙΑΚΗ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ.

Οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο ίδιος ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Στεφανίδης, ενώ στην όμορφη αυτή βραδιά έχουν προσκληθεί οι βετεράνοι του συλλόγου, οι Οργανωμένοι και φυσικά ο Κώστας Χρυσοχοϊδης.  Αναμφίβολα είναι βραδιά γιορτής για τον γηραιό.